Imaju dobar moto

Oni su Criminalz Breakerzi – trebamo li ih se plašiti? Sjajni dečki ostavit će vas bez daha

Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Criminalz Breakerz oduševit će vas svojom izvedbom na Supertalentu.

Igor Kolar i Denis Šiško došli su iz Novog Travnika kako bi na pozornici Supertalenta pokazali ono u čemu su državni prvaci, a to je breakdance!

Pogledaj i ovo Ivana Petrović ''hvala na povjerenju'' Ivana Petrović dobitnica je medijske nagrade Zlatni studio 2024: ''Posebno mi je drago da je to ove godine kad navršavam 20 godina rada na Novoj TV''

Na najgledaniji talent show u Hrvatskoj okupili su ekipu od pet brejkera s kojima vježbaju već godinu i pol dana.

''Prije nas je bilo više, ali mnogi su odustali. Neki su naši prijatelji bili mišljenja kako se ova vještina može brzo uvježbati, ali treba dosta truda za to.'', podijelili su s nama ovi dečki koji treniraju dva puta tjedno, a ponekad i češće.

Njihova je želja predstaviti svoj način izražavanja.

''Životni nam je cilj ples jer to živimo. Potrudit ćemo naš nastup i priču prikazati što bolje.'', rekli su o svojim očekivanjima.

U ekipi s ovim mladićima nastupit će i dječak od samo osam godina, Srđan Perić. Njihov je moto osmijeh na lice i miješajte kukovima, a po tome daju naslutiti da od Criminalz Breakerz možemo očekivati sjajan nastup i jako dobru zabavu.

Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr) Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Milišić (Foto: IN Magazin) - 2 Maja Milišić i Roberto Levak (Foto: PR) Maja Milišić (Foto: PR) Maja Milisic Farma (Foto: PR) +4 Maja Milisic Farma (Foto: PR) Zanimljivosti Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ayda Field (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) +1 Ayda Field (Foto: Instagram) Zanimljivosti Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene