Criminalz Breakerz oduševit će vas svojom izvedbom na Supertalentu.

Galerija


Igor Kolar i Denis Šiško došli su iz Novog Travnika kako bi na pozornici Supertalenta pokazali ono u čemu su državni prvaci, a to je breakdance!

Vezani članci Devin Juraj Zaokret u karijeri nekadašnjeg finalista Supertalenta: Plesu pridružio još jednu aktivnost! Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Od Supertalenta do Dore: Karijeru su započeli u talent showu, a sad se bore za nastup na Eurosongu!

Na najgledaniji talent show u Hrvatskoj okupili su ekipu od pet brejkera s kojima vježbaju već godinu i pol dana.

''Prije nas je bilo više, ali mnogi su odustali. Neki su naši prijatelji bili mišljenja kako se ova vještina može brzo uvježbati, ali treba dosta truda za to.'', podijelili su s nama ovi dečki koji treniraju dva puta tjedno, a ponekad i češće.

Njihova je želja predstaviti svoj način izražavanja.

''Životni nam je cilj ples jer to živimo. Potrudit ćemo naš nastup i priču prikazati što bolje.'', rekli su o svojim očekivanjima.

U ekipi s ovim mladićima nastupit će i dječak od samo osam godina, Srđan Perić. Njihov je moto osmijeh na lice i miješajte kukovima, a po tome daju naslutiti da od Criminalz Breakerz možemo očekivati sjajan nastup i jako dobru zabavu.

Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr)
Criminalz Breakerz (FOTO: Dnevnik.hr)

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.

Je li ovo najseksi hrvatska zaštitarka? Farmerica Maja je kraljica Instagrama ali je, čini se, i opasna!

Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu