Zbog njegovog nastupa žiri se primao za glavu.


Plesni sastav MNS Moji anđeli svoj talent odlučili su pokazati u srpskoj inačici Supertalenta,  u showu "Ja imam talenat". Riječ je o dva brata, Stefanu (4) i Nemanji (12) i sestri Mariji (16) koji se plesom bave od malih nogu.

Vezani članci Slika nije dostupna Publika u deliriju: "Samo da mi ne puknu hlače!" Slika nije dostupna Ima 7 godina: Razvaljuje kao 2Cellos, a možda i bolje

Za sebe kažu da su državni prvaci u plesu koji zajedno imaju više od 20 pehara i medalja s raznih natjecanja.  Iako su na nastup došli kao cjelina najmlađi član potpuno ih je zasjenio. Beskrajno simpatičan 4-godišnjak izvodio je vratolomije kao veliki i osvojio srca publike, ali i žirija.

"Ukrao si im show Stefane! Toliko si šarmantan i toliko si doprinio ovome. Ti si im jedan veliki plus", poručio mu je Rasta. Žiri se složio da ih je maleni Stefan sve zasjenio i da gledajući zajednički nastup nisu zaslužili prolazak u idući krug. No, upravo zbog beskrajno simpatičnog čagera odlučili su im pružiti još jednu priliku pa su sa dva "DA" ovi mladi plesači prošli dalje.