Glumica je izgubila nevinost s 18 godina nakon što je prestala piti antidepresive propisane zbog suicidalnih misli.


Glumica i manekenka Cara Delevigne progovorila je o teškom razdoblju koje je proživljavala od tinejdžerskih dana. Cara je priznala kako je izgubila nevinost s 18 godina i to nakon što je prestala uzimati antidepresive. Svoju dušu otvorila je časopisu Esquire gdje je progovorila o svom mentalnom zdravlju i seksulanom životu.

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Vezani članci Scena iz filma koji je djelomično sniman u Rovinju - 1 U glavnoj dvorani cijepljenje, u drugom dijelu neometano grade kulise: Hrvatska je i u vrijeme pandemije filmska meka Adam Driver i Lady Gaga Podigla je golemu prašinu s Bradleyjem Cooperom, a sada će to pokušati ponoviti s još jednim miljenikom žena

Objasnila je kako je o samoubojstvu razmišljala još od svoje 16. godine, ali joj je propisanih lijekova bilo puno lošije te ih je prestala uzimati kako bi mogla ponovno 'osjećati 'stvari, priznala je glumica. 'Tjedan kada sam izgubila nevinost, plakala sam i smijala sam se. Bila je to najbolja stvar na svijetu jer sam se osjećala živom.' Lijepa Cara je dodala kako se i danas zna osjećati depresivnom ,ali ne poseže za lijekovima jer radije voli sama sa sobom riješti svoje osjećaje.

'Mrzim lijekove. Ne odobravam ih. Tako ih je lako zlorabiti', rekla je 23- godišnja Cara. Pritisak u školi i želja da izgleda šti uspješnija u očima roditelja doveli su Caru na rub. To je bio jedan od razloga zašto je imala crne misli. ' Kada sam bila tinejdžerica, divljali su mi hormoni i sav taj prtisak i očekivanja da budem izvrsna u školi doveli su me do živčanog sloma', priznala je. 'Bila sam suicidalna. Nisam se mogla nositi s ničim. Osjećala sam krivnju zbog toga i mrzila sam se. Nisam htjela postojati. Htjela sam da svaka molekula u mom tijelu nestane. Htjela sam umrijeti', priznala je.

 

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

U međuvremenu stvari su se promijenile. Cara je sada u sretnoj vezi s glazbenikom St.Vincet i također se ne libi pričati o svom ljubanom životu.