Mladu pjevačicu Taylor Swift ostavio je njezin dečko Calvin Harris nakon 15. mjeseci veze


Nakon nešto više od godinu dana veze, ljubavi je došao kraj. Calvin Harris, prekinuo je vezu s mladom glumicom Taylor Swift. Trenutno jedna od najpopularnijih američkih glazbenica ovaj prekid sigurno nije očekivala. Naime, samo par dana nakon što je Calvin doživio automobilsku nesreću prekinuo je s Taylor.

Vezani članci Kim Kardashian i Taylor Swift (Foto: AFP) Dok se ona fotografira u seksi pozama, drugi ju optužuju da je nasilnica: "Isprika bi bila lijepa" Slika nije dostupna VELIKA (NE)SREĆA Pokušali su sve zataškati

'Nije bilo nikakve drame. Stvari ponekad jednostavno baš i ne ispadnu onako kako ste očekivali', rekao je izvor blizak paru. Izvor je dodao kako je Taylor bila puno više ‘zagrijanija’ za Calvina nego on za nju. Calvin i Taylor svoju su vezu započeli u ožujku 2015., no ljubav nije dugo potrajala kako su njihovi obožavatelji sigurno i očekivali. 

Poznato je kako se Taylor Swift gotovo u svim svojim pjesmama obraća svojim bivšim dečkima, a hoće li i ovaj put iskazati svoj gnjev na taj način, čut ćemo u njezinoj sljedećoj pjesmi.