Zavodnik na tatu

A što je s Chloe? Sin Davida Beckhama ulovljen kako strastveno ljubi Playboyevu ljepoticu

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz u vezi su bili od 2014. godine, a zadnji put viđeni su sredinom ožujka. S Lexi Wood paparazzi su ga uhvatili tijekom vikenda.

Jedna od najperspektivnijih mladih glumica i sin Davida i Victorije Beckham u turbulentnoj su vezi bili još od ljeta 2014. godine, a čini se da je opet nešto pošlo po krivu.

Pogledaj i ovo Hana Cross i Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Stalno se svađaju Slavni tata upozorava ga da se makne od agresivne djevojke, no on ne sluša, već se ne odvaja od nje

Naime, Brooklyna Beckhama paparazzi su snimili kako se strastveno ljubi s novom simpatijom, 20-godišnjom Lexi Wood, koja je ujedno i Playboyev model. Prema fotografijama, djeluje kao da su se dobro zabavljali. Smijali su se i bili poprilično prisni.

Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Lexi na društvenim mrežama ima preko 87 tisuća pratitelja, a pozirala je za japansku verziju Voguea, časopis Galore, rusku verziju Cosmopolitana i Playboy. Karijeru modela započela je sa 16 godina kad se preselila u Pariz. Opsjednuta je tjelovježbom pa redovito pohađa sate pilatesa. Kako je u jednom intervjuu otkrila, da nije model, bila bi modna dizajnerica.

Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: Getty) Foto: Getty

Brooklyn i Chloe Grace Moretz zadnji su put zajedno viđeni 11. ožujka u New Yorku kad su djelovali poprilično sretno, pa još nije poznato što je točno presudilo njihovoj ljubavi.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene