njoj to ne laska

Sličnost je frapantna: Internet luduje za "sestrom blizankom" slavne Beyonce

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

20-godišnja Brittany Williams postala je prava senzacija na Internetu. I to zbog nevjerojatne sličnosti s pop divom Beyonce.

Brittany Williams dvadesetogodišnjakinja je iz Detroita koja je slavu stekla zahvaljujući nevjerojatnoj sličnosti s Beyonce. Sličnost s jednom od najvećih zvijezdi današnjice toliko je frapantna da je na ulici često zaustavljaju misleći da je riječ o Beyonce.

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

Pogledaj i ovo Beyonce (Foto: Instagram) još od djetinjstva Beyonce prvi put javno progovorila o bolesti s kojom bitku bije već godinama

 

 Brittany je popularna i na Instagramu na kojem je prati gotovo 50.000 ljudi. Brojni obožavatelji neprestano je uspoređuju s Beyonce, no njoj te usporedbe ne laskaju. Naprotiv, ona kaže da ne vidi nikakvu sličnost između njih.

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on

"Iskreno, ne mislim da smo ona i ja toliko slične. Ona je predivna žena, baš kao i ja. Ali, na kraju dana, Bog je stvorio nju kako bi bila ona, a mene kako bih bila ja. A ja obožavam biti ja", kazala je Brittany za američke medije.

Iako joj neki predbacuju da koristi previše šminke kako bi izgledala baš poput Beyonce ona i u svojim prirodnim izdanjima nevjerojatno nalikuje na pop divu.

 

A post shared by SurB™ (@sur__b) on


 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene