Svijet priča o njoj

Pokrenula lavinu rasprava: Twerkašica Sarah dospjela i u svjetske medije

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Britanski mediji pišu o Sarah Seifert.

Nakon što je Vukovarka Sarah Seifert podigla mnogo prašine nakon nastupa na Supertalentu, sada o njoj pišu i strani mediji.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

Naime britanski tabloid Daily Mail poše kako je Sarah twerkala ispred žirija i publike te kako je sve pratio njezin otac.

Tako Britanci pišu kako je ova djevojka pokrenula lavinu rasprava nakon svojeg nastupa te kako namjerava preseliti u Irsku, što je Sarah prvi put kazala upravo za Dnevnik.hr.

''Čim završim školu selim u Irsku. Vidim se u umjetničkom poslu, a želja mi je jednog dana otvoriti svoj plesni studio. Kod nas je život težak i zato ću najprije odseliti, a potom se plesom nastaviti baviti gdje god da budem živjela'', iskrena je bila mlada talentirana plesačica.

Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Supertalent pratite i na Facebooku, Instagramu i YouTubeu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene