Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ako su ovako spektakularno započeli nastup u showu, što li tek ludo slijedi?


Andrew i Darren, dvojica mladića koji su tijekom vikenda nastupili u showu Britanski supertalent, još uvijek su top tema diljem svijeta zbog nevjerojatnih trikova kojima su digli na noge žiri, publiku i gledatelje ispred malih ekrana.

Vezani članci Trik Jednostavnim trikom uvjerila mamu da posjeduje nadnaravne moći, pokušajte i vi Andrej Škedel (Foto: Anamaria Batur) Iluzionist koji je oduševio impresivnim trikom magiju koristi svaki dan: "Često učinim da žene nestanu"

Andrew i Darren predstavili su se javnosti kao "čitači misli", pa se doista krasno poigrali s Amandom Holden i Simonom Cowellom, članovima žirija.

Darren je najprije od Holden zatražio da izabere bilo koji kontakt u svom mobitelu, zapamti zadnja tri broja te u glavi ponavlja ime dotične osobe, nakon čega je Andrew točno ispisao na papir brojke 415 i ime Debbie.

Mladići su zatim zatražili od Cowella da na papir ispiše broj kuće koju je zamislio u svojoj glavi, da zidovima u toj kući odredi boju, kao i to da projicira kalendar s licem neke slavne osobe.

Naravno, jednom nakon što je Cowell dovršio zadatak, Andrew je ponovo bez greške odradio što je morao, te je jasno i glasno naveo da je Cowell zamislio broj 717, tirkiznu boju te lice glumca Rogera Moorea.

Potom je uslijedio veliki finale, pitanje na koje vam tek neće biti lako dati odgovor. Kako su i kada zamijenili majice? Vidjet ćete u nastavku već i sami, u dvoranu su ušetali u majicama maskirnih boja, koje su iznenada postale crne.