Borna Ćorić svaki slobodan trenutak provodi s djevojkom Valentinom i upravo je zato najnovija fotografija izazvala zabrinute komentare.


Borna Ćorić uspješan je tenisač kojem mnogi predviđaju blistavu karijeru, a uz sportski uspjeh, Borni ide i u ljubavi. Manekenka i studentica novinarstva Valentina Miletić i Borna provode svaki slobodan trenutak zajedno, a svoju ljubav više ne skrivaju već se često pohvale na Instagramu zajedničkim fotografijama.

No, tu je nastao problem. Najnovija Bornina fotografija izazvala je pravi val komentara i upita. Mladi je tenisač hrabro pozirao uz fotografiju dječjih kolica, a upravo je to izazvalo pravi kaos.

Neke je zanimalo je li to njegovo dijete, drugi su mu čestitali, a treći komentirali njegovu novu frizuru. Sam Borna nije ništa dodatno komentirao te ostavio obožavatelje u neznanju. Ima i onih koji mu spočitavaju da ne provodi dovoljno vremena na treninzima već je stalno s djevojkom.

No, on očito nema razloga za brigu budući da je sve zadatke do sada uspješno izvršio. Početkom ove godine plasirao se u finale ATP turnira u Chennaiju, a prošle ga je godine portal Business Insider uvrstio na popis 16 sportaša koji će 'pokoriti svijet'.