Birkir Bjarnason je prava meta za žene. Nakon što se istaknuo na nogometnom terenu tijekom Eura, vrlo brzo su ga zamijetile i brojne obožavateljice.


Nakon što su nogometaši Islanda pobijedili Engleze i izborili četvrtfinale Europskog prvenstva u Francuskoj, ženama diljem svijeta za oko je zapeo jedan nogometaš. Društvene mreže bruje o njemu, a zahvaljujući svom izgledu, plavoj kosi i mišićima, obožavateljice su poludjele za ovim sportašem.

Neki kažu da je skandinavski Bog, drugi da je isti David Beckam ili pak mlađa verzija Brad Pitta, a neki ga pak uspoređuju s glumcem filma Thor. Zovite ga kako god hoćete, ali ovaj 28- godišnji islandski nogometaš odaziva se jedino na ime Birkir Bjarnason. Na radost svih obožavateljica nema curu.

Iako je profesionalni nogometaš, veznjak Basela Birkir Bjarnason ne igra nogomet dva mjeseca u godini jer to je vrijeme kada pomaže ocu na obiteljskoj farmi. Koliko je privržen obitelji govore i slike na njegovom Instagram profilu. Birkir je voljeni ujak, a s majkom je u odličnim odnosima što govore i njihove zajedničke slike.

 

 

 

 

 

 

Koliko je voljena osoba pokazao je i broj od preko 30 000 njegovih pratitelja na Instagram profilu, a taj broj raste svakim danom.