Billboard 2013

Debakl o kojem svi pričaju: Pjevač skočio obožavateljici na glavu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U nedjelju navečer u Las Vegasu dodjeljene su glazbene nagrade - Billboard Music Awards 2013. prilikom čega se dogodio i ovaj incident!

U čak 45 kategorija dodijeljene su glazbene nagrade Billboard Music Awards 2013, prilikom čega je dodjeljeno 45 nagrada.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte video! (18+) Kakav nastup! Nicki reperu izvela ples u krilu pred publikom

>> Ona je najviše zaradila na turnejama 2012. godine!

Ono što je privuklo više pažnje od samih nagrada je i incident pjevača Miguela na pozornici.

Naime, dok je nastupao, Miguel je skakao po pozornici i preskakao publiku pa se tako u jednom trenutku dočekao na noge djevojke iz publike. Iako je nastavio koncert kao da se ništa nije dogodilo, djevojka je jedva digla glavu kojom je udarila o podij.

Osim njega, na događanju su nastupile i brojne svjetske zvijezde poput Taylor Swift koja je odnijela čak tri nagrade zahvaljujući svom albumu 'Red' - za najboljeg izvođača, najbolji ženski vokal te najbolji country vokal.

Po tri nagrade odnijeli su i Madonna, Nicki Minaj te One Direction. Po dvije nagrade otišle su u ruke Rihanni za najbolju pjesmu i najboljeg izvođača te Justinu Bieberu koji je dobio i nagradu publike.

Pjesma Gotyea - 'Somebody That I Used To Know' dobila je nagradu za Hot 100 pjesmu, rock pjesmu, radijsku pjesmu i najbolju pozadinsku glazbu.

Osim Taylor, nastupili su i Jennifer Lopez, Justin Biber, Bruno Mars, Christina Aguilera, Icona Pop, Nicki Minaj i Lil Wayne te Miguel koji je privukao najviše pažnje.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene