Kakav luksuz

Tomić iziritirao javnost: Tenisač spiskao 50 tisuća dolara na izlazak! Evo što je sve dobio za to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bernard Tomić bahati je i mladi tenisač hrvatskih korijena. Australsku javnost iritira svojim izjavama i ponašanjem, a nije pomoglo ni njegovo rasipanje novcem.

Bernard Tomić, australski tenisač hrvatskih korijena, iritira javnost svojim izjavama, ali i bahatim ponašanjem. Neće iritacija izostati ni nakon što saznate koliko se bahato provodio u Melbourneu, gdje je izašao van nakon što je ispao s US Opena. Večer je proveo s djevojkom, manekenkom Emmom Blake Hahnel i prijateljima. Bez žaljenja je Tomić utukao 50 tisuća dolara u jedan izlazak.

Kad su ga iz Daily Telegrapha pitali nije li to možda skupo, Bernard je u svom stilu odgovorio: "Nekima se to može činiti smiješnim, no to je meni kikiriki". Za 50 tisuća dolara dobio je vožnju helikopterom, prijevoz za sve goste, ručak, rezervaciju za sebe i ekipu, svečanu najavu njegovog ulaska u klub, 25 koktela, 15 litara šampanjca, 6 litara votke, tequilu, shootere, deserte, kubanke, dva tjelohranitelja, tri osobna konobara, masažu i privatnog fotografa.

 

A post shared by Emma Blake-Hahnel (@emmablakehahnel) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene