Mlada ljepotica boravi u Manili na Filipinima, gdje se održava 65. izbor za Miss Universe.


Devetnaestogodišnja Barbara Filipović, Miss Universe Hrvatske 2016. već nekoliko dana boravi u Manili na izboru za Miss Universe. Otkako su stigle na tople Filipine missice iz svih krajeva svijeta odradile su pripremnu registraciju i fitting te snimile prve fotografije i videokadrove.

Vezani članci Natalija Prica na izboru za Miss Universe Hrvatske Natalija Prica nakon dvije diplome i specijalizacije, uskoro ostvaruje novi uspjeh:''Nakon toga sam dobila sve diplome koje sam mogla dobiti!'' Ora Antonia Ivanišević Upoznajte novu Miss Universe 2021: Laskava titula pripala lijepoj Dubrovčanki koja ima važnu poruku za sve žene!

Na jučerašnjoj glamuroznoj večeri dobrodošlice predstavljene su sve ljepotice pa i naša Barbara, koja je blistala u haljini hrvatske dizajnerice Vesne Pretković. U gradu Cebu na istoimenom otoku danas je održana modna revija kupaćih kostima. Dio finalistica posjetilo je otok i plažu Boracay, a nosile su i reviju filipinskih dizajnera u Viganu.

Za nekoliko dana Barbaru očekuje i donatorska večera. "Jedva čekam humanitarnu aukciju nacionalnih poklona. Za tu prigodu donirat ću Croata kravatu", kaže Barbara.

Preliminarno natjecanje bit će 26. siječnja, dok je finale najprestižnijeg natjecanja ljepote, 65. po redu izbora za Miss Universe, planirano 29. siječnja.