Svoju zavidnu ljepotu Barbara je pokazala u kupaćem kostimu, ali i pripijenoj bijeloj haljini.


Iza hrvatske misice Barbare Filipović sada je prednatjecanje najprestižnijeg izbora ljepote na svijetu, onog za Miss Universe koji se održava na Filipinima.

Vezani članci Slika nije dostupna EUROPA SLAVI NAKON 27 GODINA Hrvatica se opet nije proslavila Slika nije dostupna HRVATICA DAJE SVE OD SEBE Može li Barbara do trona?

Lijepa je Hrvatica pozornicom Mall of Asia u Manili samouvjereno koračala u ružičastom kupaćem kostimu dok je pozornost publike i gledatelja prijenosa uživo plijenila elegantnom, pripijenom bijelom haljinom hrvatske dizajnerice Vesne Pretković koja je isticala sve njezine atribute.

86 ljepotica odradilo je tako preliminarno natjecanje i razgovor sa članovima žirija te se predstavilo i u nacionalnim kostimima. Finale ove godine prvi put ima izmjene u sustavu natjecanja. Tako će se umjesto Top15 prvi put u finalu 29. siječnja, na temelju preliminarnog natjecanja, proglasiti najljepših 12 polufinalistica koje će se natjecati u kupaćim kostimima.

Potom će se proglasiti Top 9 koje nastavljaju natjecanje u večernjim haljinama da bi samo najboljih 6 imalo priliku odgovarati na pitanja žirija. Najuspješnije tri djevojke bit će proglašene kao Top3 finalistice izbora Miss Universe 2016. Našoj Barbari držimo palčeve za što bolji plasman.