Zora dubrovačka

Ljepotica koju slava tek čeka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Barbara Bilić mlada je glumica koja koja tumači lik Judite u seriji 'Zora dubrovačka' koja od jeseni kreće s emitiranjem na Novoj TV.

Barbara Bilić, 20-godišnja mlada glumica, zna što želi. Put do prve profesionalne uloge u seriji 'Zora dubrovačka', koja od jeseni kreće na Novoj TV, nije joj bio lak. No, bila je uporna i uspjela u svom naumu da postane glumica iako na prijemnom ispitu na Akademini dramske umjetnosti nije prošla.

Pogledaj i ovo showbuzz U ponedjeljak! 'Udajem se po treći put, al ovaj put će završiti sve dobro'

>> Jeste li se, gledajući ove kadrove, naježili?

'Iako nisam uspjela doći na Akademiju, odlučila sam ostati u Zagrebu', tvdi ova Slavonka koja je završila srednju Prirodoslovno-grafičku školu u Zadru , za magazin Gloriju. U Zagrebu se zaposlila kao programerka i unajmila stan od 11 kvadrata.



'Nije imao prozore, a televizor iz devedesetih bio je prevelik za policu na kojoj se nalazio pa su ga gazde pričvrstili nekakvim sajlama koje bi usred noći znale pucketati. Zbog straha da mi televizor ne padne na glavu dizala sam se iz kreveta i zatezala ih', otkriva ova mlada Slavonka koja se nakon nekoliko mjeseci ipak preselila u veći stan u kojem sad uči tekstove za ulogu u seriji 'Zora dubrovačka'.

S Barbarom u seriji glumi i 28-godišnji akademski glumac Boris Ler. Ovaj dvojac u seriji utjelovljuje mladi ljubavni par čija se ljubavna priča događa u vrijeme dok se Dubrovnik nalazio pod opsadom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene