'Svi na stolove, tulum počinje..', dio je teksta već dobro poznatog singla grupe ET 'Priđi bez razloga', s kojim se predstavljaju na ovogodišnjem CMC festivalu, a za koji je zadnjih mjesec dana na Aerodromu Varaždin kao i u zraku sniman visokobudžetni spot u režiji BOYTRONIC-a.


Uz Boytronica, na video realizaciji sudjelovao je i režiser Danijel Tipura.

Vezani članci Miley Cyrus i Dua Lipa Maze se na kauču i piju krv: Svi pričaju o novom duetu slavnih glazbenica, no neki ih optužuju i da su pjesmu ukrale Slika nije dostupna Otkačeni spot za novu pjesmu grupe ET!

Spot se snimao puna tri dana, pripremao se mjesec dana, a glavne snimke su rađene na pisti i u hangaru zračne luke Varaždin.

>> Pukao joj vodenjak i sama se dovezla u bolnicu: 'Viđe ova - vozi i rađa'

Za spot su koregrafiju osmislili Alen Sesartić i Tim Klemenčić pa je šest plesačica sa Katarinom Rautek dva tjedna prije uvježbavalo koreografiju u plesnom centru 'Tala'.

Katarina u ovom spotu izgleda odlično i može se vidjeti kako ova majka jednogodišnjeg sinčića nema nimalo tragova trudnoće ni poroda na svom tijelu.

Ovim se singlom ET velikim zaokretom vratio svom prepoznatljivom zvuku iz 90-ih, a kao novost je i to da Boytronic opet repa.

Producent Boytronic je aranžman prepustio mladom i talentiranom Kosti Radmanu čiji se radovi svakodnevno emitiraju na MTV-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook