Manekenka Anita Dujić svoje prvo dijete očekuje s Britancem Duncanom Broadfootom.

Galerija


Manekenka i dizajnerica nakita još uvijek uživa u ljetnim radostima.

Vezani članci Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina" Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit

Radi se i o jednoj od najljepših Hrvatica, Aniti Dujić, koja trenutno očekuje svoje prvo dijete s dečkom Duncanom Broadfootom zbog kojeg se iz Zgareba preselila u London.

Sretne vijesti ljepotica je potvrdila u srpnju fotografijom na kojoj pozira s dečkom, a lijepa Anita u 5. je mjesecu trudnoće.

Ponosna buduća mama voli tu i tamo pokazati trbuščić, a na posljednjim crno-bijelim fotografijama s mora, pokazala je da je doista prelijepa trudnica.

Anita je pozirala u crnom bikiniju s pareom svezanim ispod trbuha te sa šeširom u ruci, a look je upotpunila zanimljvim sunčanim naočalama te razbarušenom kosom od soli i sunca.

Manekenka je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda, kao i uvijek. 

Anita Dujić (Foto: Instagram)
Anita Dujić Ivan Veljača (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL) Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, par se upoznao prošlo ljeto na Visu, gdje su zajedno radili na drugom nastavku filmskog hita "Mamma Mia". Prethodno je Anita ljubila glumca Ivana Hercega te je bila u braku s bratom Jelene Veljače, Ivanom, s kojim se rastala u prijateljskim odnosima nakon dvije godine braka.