Mali John

Brangelina podržava odluku svoje kćeri: Želi da je zovu muškim imenom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malena Shiloh daleko je od tipične djevojčice...

Angelina Jolie dobila je vodene kozice te iz tog razloga nije mogla prisustvovati premijeri svog novog filma 'Unbroken' pa su se crvenim tepihom prošetali njezin suprug Brad Pitt, sinovi Pax i Maddox te kćerkica Shiloh, koja je otela svu pažnju.

Pogledaj i ovo Shiloh Jolie-Pitt Više ne izgleda ovako Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

Kakva frajerica: Malena je prava kopija slavnih roditelja!

Da je drugačija od svoje braće i sestrara već je nekoliko puta rekla sama Angelina u intervjuima, no malena ima svoj katarker i ne misli odustati od njega. Voli se igrati s dečkima i oblačiti kao muško, pa je tako na crveni tepih stigla u odijelu – baš kao i njezina starija braća.

Njezini roditelji nemaju ništa protiv i dopuštaju svojoj kćeri da se izgradi kao osoba onako kako ona to želi. Pitt je u jednom intervjuu otkrio i da je Shiloh željela da je zovu - John.

'Istražuje svoj identitet još otkako je napunila 3 godine. Želi biti dječak pa smo je morali ošišati. Voli odjeću za dječake i smatra da je i ona jedna od svoje braće', rekla je Angelina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene