Osim ljepote našu Angelicu krase i divne vokalne sposobnosti.


Akualna Miss Hrvatske očito se bolje snalazi u Washingtonu nego doma. Disciplina i odgovornost  nešto je što je vrlo bitno kako bi Angelica Zacchigna uspjela doći do finala Miss Svijeta. Kategorije su vrlo zahtjevne, al ne i nemoguće, to zna i hrvatska ljepotica.

Vezani članci Slika nije dostupna SVI RAZOČARANI Hrvatskoj ljepotici za dlaku izmaklo finale Slika nije dostupna HRVATSKA MISS OPET BRILJIRALA Osvojila drugo mjesto

Ono što krasi njezin životni stil je pjevanje, a to je i pokazala u prvoj kategoriji Talent gdje je od 139 finalistica, ušla u polufinale i bori se između 21 djevojke za ulazak u finale Talent show-a.

"Ovo je za nas jedan veliki uspjeh, jer nakon dugo godina startale smo odlično od početka. Dug je put pred Angelicom, ali za sada se odlično snalazi i voljeli bi da tako i ostane" izjavile su direktorice direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić i Iva Loparić Kontek.

Našoj Miss želimo još veće uspjehe, a vi prosudite da li je zaslužila biti u finalu Talent show-a. Nastup naše predstavnice možete pogledati od 12:06 minute.

 Osim Angelice u uži krug izbora ušle su i Miss Slovenije Maja Taradi koja se predstavila tangom te Katarina Šuklić koja je žiri osvojila glasom baš kao i naša Angelica.