Adna Šestić pokazala kako zvuče skladbe najvećih glazbenih diva u njezinoj izvedbi.

Galerija


Komentar Martine Tomčić "diva koja još nije svjesna da je diva", možda najbolje opisuje 19-godišnju Adnu Šestić iz Zenice, koja je svojim pjevačkim talentom očarala žiri i publiku Supertalenta, toliko da ju je Janko Popović Volarić pritiskom na zlatni gumb odlučio poslati direktno u polufinale tog showa.

Vezani članci Proslava rođendana Davora Bilmana (Foto: Dnevnik.hr) Morate vidjeti natpis na šilterici koju je Maja poklonila Bilmanu za rođendan Supertalent (Foto: Dnevnik.hr) Našalili se na račun Martine Tomčić: Ovako Davor, Maja i Janko slušaju komentare svoje kolegice

Adna je na pozornici Supertalenta otpjevala pjesmu Josipe Lisac "O jednoj mladosti", nakon čega je žiri ostao bez teksta, a Janko je bio ganut do suza.

Adna je očigledno velika obožavateljica te glazbene dive, kao i Whitney Houston i Nine Simone, čije skladbe savršeno izvodi, u što se možemo uvjeriti ako pogledamo nekoliko videa objavljenih na Youtubeu.

Adna je pohađala gimnaziju i srednju glazbenu školu, a pjevanjem se bavi još od osnovne škole. Najdraži su joj žanrovi soul i jazz, a pjevala je i u školskom bendu.