Čast da otvori 15. jubilarnu sezonu FASHION.HR-a pripala je miljenici hrvatske modne publike, dizajnerici Aleksandri Dojčinović koja će u ekskluzivnom samostalnom terminu predstaviti pret-a-porter kolekciju.


Aleksandra Dojčinović od samih početaka svojim talentom i profesionalnim pristupom osvaja domaću javnost, a u posljednje vrijeme niže uspjeh za uspjehom.

Vezani članci Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput na Maldivima pokazala treću vjenčanicu i objasnila zašto ju je dosad skrivala Slika nije dostupna Evo tko je poseban u životu ove domaće dizajnerice

Nakon otvorenja prodajnog prostora u Stuttgartu te izlaska autorskog branda Lei Lou na inozemno tržište, Aleksandra će sredinom listopada predstaviti novu kolekciju koju s nestrpljenjem iščekuju brojne poznate i nepoznate Hrvatice.

>> Pravi hrvatski izvozni proizvod: Lei Lou odsada i u Stuttgartu!

Aleksandra će ove sezone na pisti Perwoll FASHION.HR-a prikazati kolekciju pomalo strožih linija u kojoj će i dalje biti prisutni volani, a lepršave haljine kombinirat će sa bijelim bundama i kaputima. Torbe su neizostavne i ove sezone, a očekuje nas i mnoštvo novih elemenata od različitih kombinacija boja do zanimljivih krojeva.

FASHION.HR održat će se od 16. do 19. listopada u prostoru paviljona 5 Zagrebačkog velesajma, a revija Aleksandre Dojčinović u suradnji s Opel Adamom na rasporedu je u srijedu, 16. listopada, u 20:30h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook