Za 10 najvjernijih gledatelja serije 'Lud zbunjen normalan' pripremili smo posebno iznenađenje – album grupe Karne ''Diktatura amatera'.


Ekipa serije 'Lud zbunjen normalan', osim što je oduševila publiku diljem regije, iz svojih je redova iznjedrila i neke nove trendove i umjetničke skupine poput Magacina Kabare i benda Karne čiji su članovi među ostalima scenarist Feđa Isović i glumci Goran Navojec i Miraj Grbić koji utjelovljuju legendarnog Čombeta i Refku.

Vezani članci Mustafa Nadarević i Moamer Kasumović - 2 Od subote novi nastavci serije ''Lud zbunjen normalan'', a evo kako život ove omiljene ekipe izgleda iza kamera! Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Oglasio se i shrvani Čombe, Mustafi je uputio posljednju poruku: "Sve si nas zadužio, vrijeme je za kraj sezone...''

Za 10 najvjernijih gledatelja serije 'Lud zbunjen normalan' pripremili smo posebno iznenađenjealbum grupe Karne ''Diktatura amatera' u izdanju Croatia Recordsa. Dovoljno je da nam uz svoje podatke na adresu natjecaj@novatv.hr pošaljete i objašnjenje koju scenu vaše omiljene serije smatrate najzabavnijom i zašto, a mi ćemo najoriginalnije odgovore nagraditi.

Seriju Lud, zbunjen, normalan možete gledati i na OYO.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook