Dok za likom Borana uzdišu žene, glumac Mehmet Akif svu svoju pažnju za vrijeme pauza snimanja posvetio je malenoj dječici, točnije djevojčici koja je utjelovila Silu u dobi od dvije godine.


Osim nje Mehmet se na setu družio s djecom iz grada Mardina. Na pitanje o tome želi li djecu Mehmet je odgovorio: 'Razmišljam o tome i jako to želim. No to nije odluka koja se olako donosi. Živio sam s nećacima i njihova me prisutnost u kući jako usrećivala.

Vezani članci Slika nije dostupna Turski par zaludio je Srbiju! Slika nije dostupna Miljenica Sila se oprostila od gledatelja, ali ne zauvijek!

Cijelu seriju 'Sila' možete pratiti i naOYO.hr.

Čak i dok su sjedili pred televizorom i gledali crtiće, hranili su mi dušu. Dok sam ih promatrao, osjetio sam veliku sreću i zbog toga želim vlastitu djecu.' Ipak, unatoč velikoj ljubavi prema djeci, Mehmet je Ivani Nanut priznao da je zasada njegovo srce slobodno i prazno. Osim djece Mehmet je poznat i kao ljubitelj životinja, na snimanju 'Sile' tako se igrao s malim janjetom, kojeg je prema radnji serije, zajedno sa Silom spasio iz minskog polja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook