Nije potrebno komentirati

I zato je najbolja - ovo će vas ostaviti bez daha

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adele je već oborila sve rekorde svojim novim singlom 'Hello', a sada je pokazala kako to zvuči uživo.

Adele je oborila sve rekorde svojim novim singlom 'Hello' koji najavljuje dugo očekivani album '25'. Ni sama pjevačica nije mogla vjerovati kakvo će ludilo izazvati njezina nova pjesma. Iako se jedno vrijeme nakon rođenja sina nije mogla odulučiti želi si se vratiti na scenu ili ne, na našu sreću, napravila je pravi izbor.

Pogledaj i ovo Silente "idi" Silante predstavljaju novi singl s dugoočekivanog studijskog izdanja, poslušajte pjesmu koju smatraju svojom najljepšom

'Heat' magazin objavio je kako je Beyonce godinu dana pokušavala nogovoriti Adele da zajedno snime pjesmu, ali je Adele iz nepoznatog razloga odbila suranju.

Ona to radi u velikom stilu - oborila rekord preko noći

Spot za pjesmu 'Hello' do sada je pregledan više od 265 milijuna puta, a taj broj se uvećava čak i dok pišemo ovaj članak. Ne čudi što svijet s nestrpljenjem očekuje novi album, jer ako je suditi prema najavnom singlu, biti će to nešto epskih razmjera.

Dok se to ne dogodi, Adele nam je priredila pravu poslasticu, otpjevala je svoj mega hit uživo. Vjerujte nam, naježit ćete se htjeli vi to ili ne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene