uzdišu i žene i muškarci

Vrući selfieji i zavodljivi mišići: Ovi seks simboli osvojili su Instagram

Angelica Anderson (FOTO: Instagram) Angelica Anderson (FOTO: Instagram) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Instagram seks simboli (FOTO: Instagram) +0 Angelica Anderson (FOTO: Instagram) Galerija

Oni su mladi, zgodni, mišićavi, seksi i nevjerojatno popularni. Predstavljamo vam 5 Instagram profila koja rasplamsavaju maštu i ženama i muškarcima.

Ljubiteljima Instagrama oni su sigurno poznati, a onima koji nisu - mi smo tu za njih! U moru mladih,  zgodnih i poželjnih osoba koje svojim objavama intrigiraju tisuće i tisuće pratitelja izabrali smo njih 5! Pet Instagram profila koje ćete nakon ovoga zasigurno odmah početi pratiti.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Pobrinuli smo se da nitko ne ostane zakinut. Seksi izdanja naših odabranika oduševit će i žene i muškarce. Pa krenimo redom...

Sofija Milošević

Jedan od profila koji će vas ostaviti bez daha je onaj Sofije Milošević. Lijepa Sofija porijeklom je iz Srbije, a već godinama gradi uspješnu manekensku karijeru u Americi. Njezina nesvakidašnja ljepota i šarm oduševljavaju na prvu. Sa svojim pratiteljima, koji na Instagramu ima 300.000, ova ljepotica svakodnevno dijeli modne kombinacije, ali i trenutke iz privatnog života. Inače, dečki ne nadajte se romansi s ovom ljepoticom jer Sofijino je srce zauzeto. Osvojio ga je nogometaš Adem Ljajić.

 

A post shared by SofijaMilo (@sofijamilo) on

Mario Rodrigez

Seksi Mario Rodrigez tipičan je predstavnik latino ljepotana. Predivno lice, osmijeh kao nacrtan, savršen ten i apolonsko tijelo. Čini se da Mario ima baš sve. A s tim se zasigurno slaže i milijun osoba koje svakodnevno uživaju u njegovim fotografijama.

 

A post shared by Mario Rodriguez (@mario8855) on

 Angelica Anderson

Ako ste ljubitelj tetovaža i to na ženama za vas smo izdvojli Angelicu Anderson. Atraktivna Ruskinja strastvena je obožavateljica tetovaža pa s oduševljenjem prihvaća angažmane za tattoo modela. Osim tog, bavi se i fitnessom i pobornica je zdravog života. Inspiracija je mnogima, a to potvrđuje i činjenica da je prati milijun ljudi iz cijelog svijeta.

 

A post shared by Angelica Anderson (@angelica_anders) on

 George Asimakopoulos

Dovoljan je samo jedan pogled na njegov Instagram i bit će vam jasno da je George fatalan za žene. Mišićavi Grk svoje obožavatelje nerijetko časti golišavim fotografijama koje mnoge ostavljaju bez daha. Njegov zaštitni znak su isklesani trbušnjaci, ali i osmijeh kao iz Hollywoodskih filmova. Osim što dobro izgleda, George je i poduzetan. Njegova ljubav je modni dizajn, a koliko mu posao dobro ide možete se uvjeriti otputujete li u gotovo bilo koje mjesto u Grčkoj. Njegov asortiman naći ćete gotovo svugdje, ni nažalost ne i njega. Srećom, zato postoji Instagram!

 

A post shared by George Asimakopoulos (@george_asimakopoulos) on

Julia Gilas

I za kraj još malo fitnessa. Julia Gilas također radi kao fitness model. Zgodna Ukrajinka osmislila je vlastiti program tjelovježbe koji je oduševio svijet. Stoga ni ne čudi da je prati više od 5 milijuna ljudi. Impresivna brojka koju atraktivna Julia itekako opravdava.

 

A post shared by Julia Gilas (@juliagilas) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene