Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zašto ga je masirala? Farmeri bi se mogli susresti s ljubomorom.


Mentor Joža posjetio je farmere te s Gazdama obišao imanje kako bi vidio koliko su farmeri napravili od zadataka koje im je dodijelio. Nakon što vidio da na Novoj farmi nema ovaca ostao je poprilično zatečen. „Ako se ovce ne vrate, one vam se oduzimaju!“ bio je jasan Mentor.

Vezani članci Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...'' Saša Štefić - 4 Farmer Saša vodio je kafić i volio zapjevati na festivalima, ali tu je karijeru zapostavio, evo zašto se odlučio na ulazak u show

Dan su farmeri proveli u završnim pripremama za Sajam. Farmeri s Nove farme uvjereni su da će dobiti zeleni certifikat od Mentora Jože s kojim će njihovi proizvodi bolje proći na Sajmu, dok se farmeri sa Stare farme pribojavaju da njihovi proizvodi neće biti dovoljno dobri. Gazda Goran odredio je da na Sajam ide Senad i dao mu uputu da se mora cjenkati s prodavačima.

„Pa da, reći ćemo im, piši u teku, vratit ćemo vam za mjesec dana, a vidi nas, mi smo sirota uboga farma!“ našalio se Senad.

U dobrom raspoloženju farmeri su nastavili dan, a Senad i Gordan nisu propustili priliku našalit se na račun Larinog masiranja Tomislava. „Tomo se upucava našim lijepim djevojkama, a ne zna da je tu i Larin dečko. Može krv pasti! Da sam ja tamo i da mi ovo radi, ja bih preskočio šest ograda!“ kazao je Senad.
Naime, Tomislav je pao niz stepenicu, pa mu je Lara pružila pomoć svojom masažom, a to je imala potrebu i opravdati svom dečku Damiru koji je na Novoj farmi. „Prvo ga je Sara masirala u kuhinji, pa sam onda je kada smo krenuli spavati! Uopće nije bilo ništa, dečko je pao na stepenici, zašto ga ne bi izmasirala?“ opravdala se Lara, a dečko Damir utješio ju je riječima da njemu to ne smeta te kako bi svi trebali tu biti prijatelji.

Farmu gledajte od ponedjeljka do subote u 20:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti pratite na službenoj web stranici Farme te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.
Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju