Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Supertalent Hrvatska okuplja talentirane ljude iz svih krajeva naše zemlje, a o njihovim sudbinama odlučuju strogi, ali pravični članovi žirija.


Martinu Tomčić upoznali smo kao vokalnu trenericu u najpopularnijem showu 'Tvoje lice zvuči poznato' tako da uopće ne čudi što se baš ona našla u žiriju Supertalenta. Svojim znanjem i iskustvom Martina je definitivno jedan od najvećih glazbenih autoriteta kod nas. Kako bi je malo bolje upoznali, postavili smo joj nekoliko pitanja na koja je dala iskrene i otvorene odgovore.

Vezani članci Martina Tomčić - 2 Tužna i uznemirena Martina Tomčić više ne može šutjeti: "Danima mi rida na telefon" Slika nije dostupna NAPOKON otkriveni članovi žirija Supertalenta

Strogoća ili popustljivost? Što će vas obilježiti?
 

'Rekla bih iskrenost koja može doista često zazvučati kao strogoća pogotovo kod ljudi sa nerealnim očekivanjima, no istina je samo jedna... kada su djeca u pitanju, posebno ću se truditi biti afirmativna i pažljiva u formulaciji istine'.

Koliko ćete uzeti u obzir da ste i vi bili mladi, imali tremu, bili na početku karijere?

'Trema je sastavni dio posla pod reflektorima. ona moze biti poticajna, ali nažalost ponekad i blokirajuća. sigurno ćemo uzeti u obzir prisutstvo treme no izvedba neće smjeti patiti'.

Koliko se lako možete rasplakati? Kakav kandidat bi to mogao učiniti?

'Ja sam zapravo jako laka na suzama pogotovo kada su djeca u pitanju ili reklame (hahahaha)... nadam se ipak da ću poštedjeti gledatelje mog crvenog nosa i razmazane šminke'.

 Biste li vi mogli danas stati ispred žirija i pokazivati svoj talent? Koliko je to teško nakon što se čovjek navikne da to više ne mora?

'U našem poslu je gotovo na svakodnevnoj bazi prisutno nečije ocjenjivanje (žiriranje)... to je naprosto tako. no zapravo i nije tako strašno stati pred žiri uz gromoglasnu masu vlastitih navijača ako nam je motivacija ok te ako istinski volimo svoj talent'.

Što vam je najdraže gledati od talenata – ples, pjevanje, akrobacije, imitacije...?

'Apsolutno pjevanje! Sigurna sam da ću otkriti neke nove i jako zanimljive te dosad skrivene supertalente. Naravno, plesu i plesačima se takodjer jako veselim', rekla je Martina.