Lisa Rinna objavila je video u kojem zavodljivo pleše oko Harryja Hamlina, kojemu su očito biljke i vrtlarenje bili zanimljiviji od nje.

Galerija


Jedna od posljednjih objava glumice Lise Rinne na njezinu profilu na Instagramu oduševila je i oraspoložila njezine obožavatelje, od kojih se mnogi još uvijek nalaze u izolaciji zbog koronavirusa.

Naime, 56-godišnja zvijezda pokazala je svoje umijeće tverkanja dok je zavodljivo plesala oko svog supruga, također popularnog glumca Harryja Hamlina. No njega se takav ples očito nije dojmio jer ju gotovo nije ni doživio dok se bavio uređivanjem vrta.

"Kako mu uspijeva ostati tako ozbiljan?", "Ovo su najbolji plesni pokreti", "Haha, ovo mi je dosad tvoj najbolji video", "Urnebesni ste", "Mislim da je Harry Hamlin naše nacionalno blago. Presmiješno je kako nastavlja s vrtlarenjem dok ti tako plešeš", "Harry nije ni trepnuo", "Bome me ovo sad nasmijalo", "Harry te ignorira, ali pokazala si jak karakter", "Ma Harry je već nagrađivan glumac", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

Društvene mreže dodatno je zagrijala činjenica da je Lisa ispod bijele majice bez rukava nosila sportski grudnjak, a ispod svega su joj se jasno nazirale bradavice.

Harry i Lisa upoznali su se prije nego što je ona postala slavna glumica, i to slučajno, u jednom restoranu u Los Angelesu.

"Upoznali smo se u restoranu. Radila je u trgovini sa sunčanim naočalama, u noćnoj smjeni prodavala je sunčane naočale. Poznavao sam vlasnika, zapravo sam večerao s njim kada mu je ona donijela ključeve trgovine nakon što joj je radno vrijeme završilo. I tada smo se upoznali", prisjetio se sa smiješkom Harry gostujući nedavno u showu "The Jess Cagle".

Par se vjenčao 1997. godine u Beverly Hillsu, a imaju i dvije kćeri, danas 21-godišnju Delilu Belle i 18-godišnju Ameliu Grey. Harry iz prethodne veze s glumicom Ursulom Andress ima 39-godišnjeg sina Dimitrija Alexandera. Osim s Lise, u braku je od 1985. do 1989. godine bio s Laurom Johnson, a od 1991. do 1992. godine s Nicolette Sheridan.

Jedva dočekala: Franka se pohvalila novom frizurom, a nikome nije promaknuo i jedan savršen detalj