OD PRODUCENATA POPULARNE HUMORISTIČNE SERIJE 'LUD, ZBUNJEN, NORMALAN'


DOLAZI NOVA SERIJA - 'LAŽNI SVJEDOK'. Ne propustite tri epizode urnebesnog sitcoma od ponedjeljka 30.svibnja na Novoj TV

Vezani članci PR Čekanje je konačno gotovo PR Ekskluzivno pogledajte napetu scenu iz ljetnog kino hita Escape Room 2

Sljedeći tjedan gledatelji imaju priliku pogledati tri nastavka sitcoma koji stiže od iskusnih producenata, autora popularne humoristične serije 'Lud, zbunjen, normalan'. U glavnim ulogama su poznata lica, jaka glumačka imena poput Žarka Radića, Bogdana Diklića i Željka Duvnjaka, te brojnih drugih, a radnja nas odvodi u odvjetnički ured Adžić & Hadžić. Riječ je o zajedničkoj odvjetničkoj praksi Nenada Adžića (Aleksandar Seksan) i Zijada Hadžića (Bogdan Diklić). Njih dvojica žive i u istoj zgradi, štoviše u stanovima koji su na istom katu, jedan preko puta drugoga. U skladu s jezičnim nadmetanjem u regiji, Nenad je advokat, a Zijad je odvjetnik. Nenad je udovac, ima dvoje djece, kćer Teu i sina Adija, te s njih troje u stanu živi i Nenadova punica.

Pored sudnice, u kojoj se odigravaju nesvakidašnji pravni sukobi koje predvode glavni junaci sitcoma, te stanova glavnih junaka, važna scenografsko-dramaturška pozicija je i kavana Lažni Svjedok. Kavana čiji je vlasnik Kerim Ljuca (Almir Kurt) se nalazi preko puta zgrade suda i to je mjesto gdje se rješavaju zakulisne pravno-sudske igre, ali je to i pozicija raspleta raznih obiteljskih problema. 'Lažni svjedok' je nešto što ćete s guštom gledati.


ULOGE:
ZIJAD HADŽIĆ….BOGDAN DIKLIĆ
NENAD ADŽIĆ….ALEKSANDAR SEKSAN
KERIM…ALMIR KURT
SIMO ŠESTO…ŽELJKO DUVNJAK
AJŠA BUDALICA….JASNA DIKLIĆ
IVAN GALIJATOVIĆ…ŽARKO RADIĆ
ADI ADŽIĆ….ELDAR REŠIDOVIĆ
RIFET CUNJAVAC…ADMIR GLAMOČAK
VESNA SUNOVRATILO…JELENA STUPLJANIN
ANA…KOVILJKA ŠIPKA
TEA ADŽIĆ…MATEA MARUŠIĆ
CUMPO…DRAGAN MARINKOVIĆ MACA
TEREZA…VEDRANA MAČKOVIĆ
DIREKTOR…BAKIR KUMRIĆ
SUDAC 1…MILENKO ILIKTAREVIĆ
SUDAC 2…NATAŠA IVANČEVIĆ
ŠEMSO…EDIN DRLJEVIĆ
Dr. RATKOVIĆ…ŠERIF ALJIĆ
GORDANA…SLAĐANA ZRNIĆ
BEHKA FAKETA…SALIHBEGOVIĆ
SANJA…SANELA PEPELJAK