Legendarna glumica mnoge je iznenadila kada je priznala da ima iskustva s drogom.


Jelisaveta Seka Sablić jedna je od najboljih i najduhovitijih glumica s ovih prostora. Najveći jugoslavenski filmovi nisu mogli proći bez nje, a mnogi su mislili da je njezin privatan život miran i prilično drugačiji od onoga na filmu.

Vezani članci Jokerove stube (Foto: boredpanda.com) Jokerove stube postale turistička atrakcija, svi žele zaplesati i slikati se na njima Judy (Foto: IMDB) Dirljiva priča o posljednjim danima posrnule Judy Garland film je koji se ne propušta

Seka Sablić, koju gledamo i u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', šokirala je svoju publiku kada je priznala da je probala droge. Naime, kako je nedavno na jednom snimanju za potrebe serije pušila marihuanu (naravno nije bila marihuana), tako su joj mnogi postavili pitanje je li ikad probala drogu. Glumica je kazala kako je u mladosti probala 'oštru' drogu od koje je imala halucinacije. To je sablaznilo sve koji glumicu iznimno cijene.

'Što je tu tako čudno? To su gluposti i budalaštine! Probala sam iz znatiželje. Živimo u govnima i svako želi blato. Netko se usudio da me, u mojih 70 i nešto godina, komentira i proziva bavim li se drogom ili ne, a ja tu priču poklonim kao anegdotu. Ne treba plivati po smeću, to je sve što imam za reći', kazala je Seka odgovarajući na pitanja čitatelja Blic Pulsa.