Studentica ekonomije odlučila se okušati u poduzetničkim vodama.


Predivna Izabel Andrijanić odlučila je iskušati svoj poduzetnički duh. Naime, 22-godišnja zaručnica Matea Kovačića sa sestrom Ivanom otvara trgovinu organskih proizvoda za bebe u Španjolskoj.

Studentica ekonomije na ovu ideju došla je provodeći vrijeme s malom nećakinjom Lucijom, a trgovina bi se trebala zvati Lunilou, piše španjolski portal Don Balon Rosa.

S obzirom da je projekt tek u pripremi za sada nije poznata lokacija na kojoj će Izabel otvoriti trgovinu. Ipak, za pretpostaviti je da će to biti u Madridu gdje Izabel boravi već godinu dana otkako je Mateo potpisao ugovor za "kraljevski klub".

Mateo Kovačić, Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)

U trgovini će se prodavati i lanena roba za bebe proizvedena od biljaka koje nisu uzgajane i zalijevane kemikalijama i štetnim pesticidima pa samim time ne štete zdravlju beba.

Predivna Izabel ovim pothvatom ruši stereotipe o ženama nogometaša, a vezni igrač Reala puca od ponosa što uz sebe ima mladu i ambicioznu ženu s jasnom vizijom budućnosti.

Par će u Madridu ostati najmanje do 2021. godine do kada je Mateo vezan ugovorom za klub što je sasvim dovoljan vremenski period za Izabelin probitak na tržište.

Mateo Kovačić, Izabel Andrijanić (FOTO: Instagram)