Filmske priče u stvarnosti

Zvijezde filma ''Nevjestin otac'' u ekskluzivnom intervjuu za In Magazin podijelile su detalje iz privatnog života!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nevjestin otac - 4 Nevjestin otac - 3 Nevjestin otac - 2 +0 Nevjestin otac - 1 Galerija

Remake kultne komedije ''Nevjestin otac'' dobio je svoju latino verziju. Varteni Kubanci i Meksikanci spapaju obitelji a tradicija i moderne želje mladenaca izazivaju pravi kaos. Diego Boneta i Adria Arjona utjelovili su mladi par, a s nama su osim filmskih priča podjelili i privatne, pa nam je tako Adria povjerila kako je na dan svog vjenčanja izgubila prstenje. A Diego, za kojim uzdišu mnoge žene, još uvijek je sretno slobodan.

Koliko je izazovno organizirati vjenčanje, pogotovo kad se umiješaju nerazumni članovi obitelji, na svojoj su, doduše, glumačkoj koži, osjetili Adria i Diego u remejku kultne komedije ''Nevjestin otac''.

''Postali smo jedna prava obitelj, stvarno smo se dobro zabavili radeći na ovom filmu'', kažu ove glumačke zvijezde. 

Premda se Diego oženio samo u filmu, Adria je izrekla svoje vjenčane zavjete. I baš kao što su se u filmu spajale meksička i kubanska obitelj, tako je ona spojila Gvatemalu i Portoriko. Nasreću, roditelji su bili razumniji od onih filmskih.

''Mislim da je važno razumjeti da će se roditelji uvijek pokušavati držati tradicije i htjet će da se usvoje njihova određena očekivanja koja su imali dok su bili mali'', priča Adria Arjona. 

Iako joj roditelji nisu stvarali probleme, Adria je uoči ceremonije uspjela zametnuti vjenčano prstenje.

''Bila sam toliko nervozna prije vjenčanja'', priznaje Adria. 

I dok nerazumne roditelje možemo zamisliti, ovakvog frajera koji ne prati sport, ženu i sve njezine potrebe stavlja na prvo mjesto, ne zanimaju ga barovi i povrh svega je milijarder, teško je zamisliti.

Ne znamo je li milijarder, no lijepa glumica tvrdi da takvi muškarci postoje i da jedan živi s njom, te otkriva što smatra važnim za uspješan brak.

''Mislim da su poštovanje, ljubav, povjerenje i dobra komunikacija ključ svega. Moj me muž jako voli i podržava u poslu koji radim, pomalo je ludo što svog najvećeg fana imam u svojoj kući'', zaključila je glumica.

I dok zgodni Diego još uvijek traga za svojom boljom polovicom, filmsko vjenčanje, kaže, bilo je poput pravog i doista je zadovoljan s prvom suprugom.

Ako ne znate kako provesti večer, a u životu vam nedostaje malo smijeha, Nevjestin otac je odličan odabir, čak ne morate napustiti kauč jer se prikazuje na HBO MAX platformi.

InMagazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +14 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Šuput podijelila preslatki prizor koji je dočeka kad uđe u stan: "Ništa na kugli zemaljskoj ne može zamijeniti taj tren"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Balotelli i Francesca Monti - 4 Mario Balotelli i Francesca Monti - 2 Mario Balotelli i Francesca Monti - 3 Mario Balotelli i Francesca Monti - 1 +8 Mario Balotelli - 3 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene