Omiljena Žuži

Žuži Jelinek predstavila novu knjigu - na promociju stigla i prijateljica Tereza Kesovija

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Karijeru je započela kao šnajderica, a danas je kolumnistica i autorica brojnih knjiga. Pogađate - riječ je o Žuži Jelinek. U svojim devedesetima još uvijek stvara, a njezina najnovija autobiografska knjiga zove se "Žuži".

Da su sve riječi Žuži Jelinek pretočene u note, njezine bi knjige bile uglazbljena remek djela. Javnosti je predstavila svoju novu knjigu kao presliku životnih događanja. Na predstavljanje je došla i Žužina dugogodišnja prijateljica Tereza Kesovija. Iako je na pozornici rijetko čujemo drhtećeg glasa, kada je govorila o Žuži, upravo se to dogodilo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

Legendarna Žuži na pragu 100. – I danas je energična i lucidna!

'Žuži je meni sinonim za mudrost, za talent po kojem je ona, zna se, svjetski čuvena. I taman misliš, ne može ona više, evo je, opet je uskrsnula kao neki feniks, to je genijalno', kaže Tereza.

Žuži Jelinek je već s deset godina znala da želi biti krojačica i unatoč neimaštini slijedila je svoje snove. Svakodnevne borbe pomagale su joj da očvrsne i izbori se, kako za sebe tako i za svoje najmilije. Ponosna je na sve što je u životu učinila, a posebno na to što je pomogla roditeljima i spasila ih iz logora.

Pogledajte cijeli prilog inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene