Na glazbenu scenu vraća se Zlatko Pejaković. Novi singl ''Dinamit'' već se zavrtio radijskim eterom, a ovih je dana predstavljen i videospot u kojem je stari estradni vuk pokazao svoj skriveni talent - vješto baratanje mačem!


Mlađahna Miss turizma Hrvatske Jelena Katarina Kapa i stari estradni vuk Zlatko Pejaković za istim stolom. Ne pregovara se ovdje o gorućim političkim temama nego o ljubavi i svim izazovima koje ona nosi sa sobom. Radnja je to novog Pejakovićevog videospota za pjesmu Dinamit.

Vezani članci Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot VIDEO I Tomašević se rasplesao: Zeleno-lijeva koalicija objavila pjesmu i spot za kampanju za Zagreb Radojka Šverko Kako je u ranoj mladosti izgledala Neda Ukraden, a kako Sanja Doležal? Pogledajte njihove stare fotografije!

'Dinamit odražava u tom spotu onu malu iskricu koja je potrebna da sve frustracije izađu na vidjelo', objasnio je popularni pjevač.

Što bi Zlatko Pejaković riješio 'Dinamitom'?

Na snimanju nije eksplodirao dinamit, ali je zato frcnula ljubavna iskra. 4. pratilja Miss Turizma svijeta i maneken Vinko Capar zaljubili su se na prvi pogled. 'Stvorila se jedna jako lijepa priča. I Zlatko je kumovao tome, on je glavni krivac', otkrila nam je lijepa misica.

Zlatko je u novom videospotu otkrio i javnosti nepoznat talent. Još je u ranoj mladosti uzeo svoj prvi mač u ruke i uzviknuo ''en garde''! Kako bi bio što uvjerljiviji u spotu, pomogao mu je slavni trener mačevanja Lovro Buva, koji uvježbava glumce i statiste proslavljene u seriji Igra prijestolja.

Zlatko uživa u bračnoj idili s pjevačicom i glazbenicom Majom Marijom. 'Njezina pomoć mi znači puno. Ni sa ''puno'' ne mogu reći koliko je to'. Eksplozivni Zlatko otkrio je i da ne odlazi u mirovinu nego uskoro objavljuje novi album i biografiju.

Pogledajte i cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook