O odnosu sa sinom, Zlatan Zuhrić Zuhra progovorio je na sebi svojstven način - predstavom Otac i sin. Iako njegov 16-godišnjak nije s njim podijelio pozornicu, tati Zuhri bio je glavna inspiracija.

Galerija


Kako se svidjeti nježnijem spolu, danas nastoji podučiti svojeg sina - i u stvarnom životu i u predstavi "Otac i sin", koja je doživjela svoju pedesetu izvedbu.

Vezani članci Slika nije dostupna CRNA STATISTIKA Žive od zbijanja šala, a pate od depresije! Slika nije dostupna MILAN I MATIJA, BOŽIĆ U NOVOM DOMU 'To je kao neka bajka'

''Taj dio smo baš preuzeli iz mog sjećanja. Sad sam u tim godinama da se s radošću prisjećam tih tuluma, 80-ih ludih i to je stvarno bilo tako. Još smo i malo prepričali kako je to bilo'', govori Zuhra o svojoj predstavi.

Svaka sličnost sa stvarnim likovima u ovoj komediji, očito je namjerna. Baš u realnosti ova predstava nalazi svoju osnovu, a najviše se dotiče generacijskog jaza.

Tin Sedlar (koji glumi sina) i Zuhrić, uz to što glume, zaslužni su i za scenarij, scenografiju, kostimografiju i režiju. Improvizacija im nije strana, a njihovim se životnim, ali ipak karikiranim dogodovštinama, smiju svi naraštaji.

Zlatan Zuhrić Zuhra progovorio o sinu (Foto: Dnevnik.hr)
Zlatan Zuhrić Zuhra progovorio o sinu (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Ovaj šaljivi dvojac upoznao se na stand-up nastupima, a budući da su se odmah povezali, odlučili su se i na ovakvu suradnju. Tin je dobio zadatak glumiti Zuhrina 16-godišnjeg sina, a sam Zuhra biti što vjerniji sebi. Odnos sa svojim sinom, kaže, temelji na iskrenosti.

''Ja sam uglavnom rekao, sve što ti padne na pamet reci prvo meni pa ću ti ja probat to pokazat, ispunit. Bolje to nego da te uči netko drugi ili da se praviš frajer pa napraviš neku glupost'', govori Zuhra.

Muški tandem uskoro bi trebao dobiti i žensko pojačanje. Tata Zuhra nikoga se ne boji, osim jedne osobe. Majke koja će biti jedan od likova u planiranom nastavku ove predstave.

Što su još rekli dečki, pogledate u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.