Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trebalo je to biti mirno obiteljsko poslijepodne za Snježanu Moškun, gledateljicu In Magazina iz Karlovca. Međutim u samo jednom trenu njezin se dan preokrenuo za 360 stupnjeva.


Najprije joj je u stan 'banuo' voditelj Dalibor Petko sa svojom ekipom, a kad je Snježana pomislila da je tu kraj iznenađenjima na vratima se pojavio njen najveći idol - Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke.

Vezani članci Dalibor Petko Dalibor Petko objavio urnebesnu fotografiju kao podsjetnik na stara vremena u nekom novom ruhu Beyonce Pad Beyonce koji su svi čekali: Morate vidjeti urnebesni video našeg voditelja koji je on bez problema objavio na Instagramu!

Zbunjena majka dvoje djece nije mogla izustiti ni riječ od šoka. 'Žera mi je pred vratima. Još ne vjerujem - mislim da sve ovo sanjam', kazala je ova službenica po zanimanju, kojoj je iznenađenje odlučio prirediti njen sin Matej.

>> Ostala u šoku: Tony Cetinski pjevao u njenom dnevnom boravku

Žera se toliko udomaćio da je čak prionuo i kuhanju ručka, a što se još događalo u stanu Moškunovih pogledajte u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'. A ako i vi želite nekog iznenaditi pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook