Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Trebalo je to biti mirno obiteljsko poslijepodne za Snježanu Moškun, gledateljicu In Magazina iz Karlovca. Međutim u samo jednom trenu njezin se dan preokrenuo za 360 stupnjeva.


Najprije joj je u stan 'banuo' voditelj Dalibor Petko sa svojom ekipom, a kad je Snježana pomislila da je tu kraj iznenađenjima na vratima se pojavio njen najveći idol - Dražen Žerić Žera iz Crvene jabuke.

Vezani članci Dražen Žerić Žera, Darko Jelčić (FOTO: Pixell/Facebook) Žera napokon komentirao odlazak kolege: ''Što je radio, njegova je stvar'' Slika nije dostupna Mediji su je tada razapeli, prošla je golgotu: Lana Klingor Mihić progovorila o teškom životnom periodu

Zbunjena majka dvoje djece nije mogla izustiti ni riječ od šoka. 'Žera mi je pred vratima. Još ne vjerujem - mislim da sve ovo sanjam', kazala je ova službenica po zanimanju, kojoj je iznenađenje odlučio prirediti njen sin Matej.

>> Ostala u šoku: Tony Cetinski pjevao u njenom dnevnom boravku

Žera se toliko udomaćio da je čak prionuo i kuhanju ručka, a što se još događalo u stanu Moškunovih pogledajte u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom'. A ako i vi želite nekog iznenaditi pošaljite e-mail na petko@novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook