Ženim sina, show je koji uskoro kreće na Novoj TV.

Galerija


Rađanje novih ljubavi, uz mnogo smijeha i zabave, tako bismo mogli opisati show ''Ženim sina?''. Posvuda je doživio velik uspjeh, a uskoro ćemo ga moći gledati i na Novoj TV.

Vezani članci Ivan Vukelić i Petra (Foto: Nova TV) Ivan je Petru izbacio iz takta: 'U jednom trenutku postalo mi je toliko neugodno da sam htjela otići!' Korina Vučić (Foto: Nova TV) Korina se obrušila na Marijanu: ''Ako me budeš podbadala, bit ću još gora prema tebi!''

Četvorica mladića odlučila su se na avanturu života. Pronaći svoje bolje polovice. A u tome će im pomoći majke.

Majke i sinovi, osim što će ići na različite izlete i sudjelovati u aktivnostima s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja od njih u čemu snalazi i rađa li se ljubav. Neke djevojke sinovi će pozvati k sebi, gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.

Priprema se nova sezona emisije Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr)
Priprema se nova sezona emisije Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Na samom kraju avanture, u prisutnosti majke, kandidati će odlučiti tko je njihova odabranica u kojoj vidi potencijal za vezu ili nešto više. Svoj odabir, ako se zvijezde poklope, potvrdit će simboličnim stavljanjem prstena na ruku odabrane djevojke, a daljnje stranice njihove ljubavi ispisat će život.

'Ženim sina?' format je koji će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci. Ako ste majka koja želi oženiti sina, sin koji je u potrazi za onom pravom ili ako ste ona koja je željna ljubavi i spremna na sve predbračne izazove, prijavite se na broj 060 801 802 ili na mail adresu zenimsina@novatv.hr.

Priprema se nova sezona emisije Ženim sina (Foto: Dnevnik.hr)
Ženim sina (FOTO: PR)