Prisjetili se početka

Ljubav obožavateljice i njenog idola! Evo kako je počela njihova veza...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkrio je Bebek ponešto o albumu i suradnjama na njemu, a sa suprugom Ružicom ekipa je pričala o njihovom braku te činjenici da se nalazi na naslovnici suprugovog albuma.

Željko Bebek objavio je novi album, a povodom toga ugostio ga je u svojoj emisiji Dalibor Petko. Otkrio je Bebek ponešto o albumu i suradnjama na njemu, a sa suprugom Ružicom ekipa je pričala o njihovom braku te činjenici da se nalazi na naslovnici suprugovog albuma. "Ljubav kao iz pjesme. U trenutku kad sam vidio Ružicu, shvatio sam da su nam se pogledi sreli i da smo, kako to vole reći, kliknuli istog trena. Mislim da sam tog trena donio odluku da ću sve učiniti da je osvojim, da je nagovorim da ostane sa mnom zauvijek", priča Bebek.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Prije 20 godina su se upoznali, a sve je krenulo zbog fotografije. "Bili su neki mali fotoaparati za koje nisi nikad bio siguran hoćeš li ih dobiti. Kasnije smo dobili tu fotografiju i ona je bila jako važna", dodao je pjevač. Ružica je otkrila da nije mogla vjerovati da se to njoj događa, da je u vezi sa svojim dotadašnjim idolom. U međuvremenu su dobili dvoje djece, Zvonimira i Katarinu, koji su danas tinejdžeri. Pridružio im se stoga sin Zvonimir u emisiji, predstavivši svoju vještinu. Sjajno, naime, svira gitaru, a već se svom ocu i pridružio na nekim koncertima. Što su otkrili te kako je izgledao njihov zajednički nastup, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene