zabavne snimke

Legendarni pjevač napravio originalni spot za novu pjesmu i otkrio i što je njemu važno za brak s 34 godine mlađom suprugom

Željko Bebek Željko Bebek DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek Željko Bebek Željko Bebek Željko i Zvonimir Bebek +0 Željko Bebek (Foto: PR) Galerija

Legendarni pjevač Željko Bebek već 20 godina videokamerom bilježi sve važne obiteljske događaje. Dječji rođendani, godišnjice braka, putovanja - sve je to snimao, a onda dio toga odlučio podijeliti i sa svojom publikom. Kako? Zna naša Julija Bačić Barać, kojoj je Bebek otkrio i kako njeguje brak s 34 godine mlađom suprugom. Njegov sin Zvonimir povjerio nam je da ljubavne savjete najčešće traži upravo od tate.

Ovo su videozapisi iz obiteljske arhive uspomena obitelji Željka Bebeka. I baš te privatne snimke čine videospot za njegovu novu pjesmu "Učini me sretnim".

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Svaki moment u Veneciji, u Zurichu, u Berlinu, u Munchenu, u Americi kad smo bili, u Australiji, pa kad su se djeca rodila njih smo pratili od rađaone gdje smo bili Ružica u glavnoj ulozi i ja prvi pomagač. Kao da smo imali nekog tko je zadužen da radi arhivu o nekom rokeru", ispričao je legendarni pjevač. 

Ovaj je roker najčešće imao kameru u ruci i snimao sve velike i važne obiteljske događaje u proteklih dvadesetak godina.

"Od vremena kad smo Ružica i ja proveli sami jer smo tek bili na početku veze pa onda kroz rođenje djece, odrastanje djece, školovanje, sport, glazba, pa sva putovanja kroz život, dakle napravio sam 300-tinjak tih filmova", istaknuo je Željko. 

U glavnim se ulogama u ovom videospotu pojavljuju, osim Bebeka, njegova supruga i djeca.

"Tata je uvijek od početka snimao sve, bilo nam je nekad zabavno na snimkama, nekad smo bili sestra i ja dosta više kamere", rekao je pjevačev sin Zvonimir Bebek. 

Danas stare snimke rado gledaju, a Bebek se ovih dana posebno veseli još jednoj snimci, točnije DVD-u s njegova koncerta u Spaladium areni iz prosinca prošle godine, koji će uskoro biti objavljen.

"To mi je možda jedan od najvećih koncerata pod imenom Bebek u karijeri i jako sam ponosan što je uspio što ga je Split jako podržao", rekao je Željko.

A kada ponovno budemo mogli na ovakve koncerte, Bebek planira ostvariti još jedan svoj san. "To je koncert u četiri arene, dan za danom Zagreb,Varaždin, Pula i Split"., ispričao je pjevač. 

I tamo će mu se sigurno na pozornici pridružiti sin Zvonimir koji je ozbiljno krenuo tatinim stopama.

"Planiram biti u budućnosti i pjevač i gitarist to bi volio postati pa se spremam za to u Rock akademiji. Idem u srednju informatičku i plan mi je nastaviti na fakultet informatički i raditi paralelno i glazbu i informatiku", ispričao je Bebekov sin. 

Tata Željko savjetuje ga kad je glazba u pitanju, ali i kad je riječ o djevojkama. "Tata i ja najviše o tome pričamo, u tatu imam najviše povjerenja za te stvari pa volim s tatom pričati", rekao je Zvonimir. 

Bebek stariji pravu ljubav je, kako kaže, upoznao sa suprugom Ružicom koju voli već više od 20 godina. "Da vjeruješ u ljubav, pokazuješ time što dosljedno tražiš ljubav. Ako nešto nije uspjelo u prvom pokušaju, drugom pokušaju ne znači da neće, uspjet će u trećem, evo mi smo klasični primjer toga treća sreća", objasnio je Željko.

I tu treću sreću, odnosni treći brak da bi trajao što duže, treba njegovati. "Kad to imaš onda to s vremena na vrijeme malo pothranjuješ lijepim izletom, lijepim ponašanjem, lijepim riječima uvijek naravno, dan mora početi s poljupcem, mora se završiti s poljupcem", istaknuo je pjevač. 

U proteklih nekoliko mjeseci bez koncerata najviše vremena proveo je vikendici u mjestu Stari Brod kod Siska, i to radeći u vrtu. "Ne znam početi raditi u 5 ujutro, počnem u 9, a onda u 11 već pod strašnim znojem moraš raditi jer vrt traži da završiš ono što dan od njega zahtijeva", otkrio je Bebek. 

Znojio se ovog ljeta u vrtu, a priželjkuje ponovno oznojiti se i na pozornici. Njegova mnogobrojna publika jedva ga čeka ponovno uživo čuti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene