Sezona godišnjih odmora bliži se kraju. Odmor je završio i za glumce nove dramske uzdanice Nove TV Čista ljubav. Svježi su se na set vratili nakon trotjedne stanke.


Nakon godišnjeg odmora vratili su se uobičajeno radnom ritmu. Ipak, rano ustajanje nekima je teško palo. Nastavilo se snimanje serije Čista ljubav.

''Nekako sam se malo ulijenila u ovih posljednjih šest dana. Išla sam dosta kasno spavat, pa sam se naravno i dosta kasno ustajala i klinci su, što je neuobičajeno za njih, ali znali odvaliti do deset sati ujutro. I onda prvi dan snimanje i onako buđenje u četiri, kao što, sad bi trebala ići spavat, a ne budit se ujutro, tako da još uvijek dolazim k sebi'', kazala je Nives Celzijus.

Čista ljubav
Čista ljubav

''Najteži tjedan, uvjerljivo najteži tjedan. A zato što je nakon pauze, zato što je nakon spavanja, odmaranja, kupanja, mora'', priznao je Momčilo Otašević.

Glumačka postava odmarala se diljem obale Lijepe naše. A uz sunce i more, lakše je bilo pripremiti se za nadolazeća snimanja.

Čista ljubav
Čista ljubav

''Imao sam tu privilegiju da cijeli godišnji iskoristim na našem Jadranskom moru. Putovao sam po otocima. Zapravo sam shvatio da taj princip ljetovanja puta sa meokom i spavanja pod golim nebom je predivno'', otkriva Marko Petrić.

Dok su se neki odmarali, drugi su odmor iskoristili kako bi se posvetili kazalištu.

''Imala sam predstave, imala sam turneju sa kazališnom grupom Lektirum. Bili smo Vis, Brač, Opuzen, Drniš, Solin, svugdje, Pag na Novaljskom festivalu sam imala svoju monodramu. To je već sve bilo dogovoreno prije naravno da sam to trebala ispoštovati i bilo mi je i radno i lijepo. Imala sam par dana odmora, to sam odlučila da ću otići u svoju Rijeku. Tamo se uvijek najbolje odmorim'', otkrila je Ksenija Pajić.

Glumačka postava serije Čista ljubav (FOTO: PR)
Glumačka postava serije Čista ljubav (FOTO: PR)

Uzbudljiva, napeta i intrigantna radnja sa sjajnom glumačkom ekipom zasigurno će osvojiti srca gledatelja.

''Čeka nas puno intriga, jako smo uzbuđeni oko ove serije, jer su stvarno super uloge i zanimljivi su događaji'', otkrila je Sementa Rajhard.

Čistu ljubav zato ne propustite gledati uskoro na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.