Donosimo listu najkraćih brakova poznatih zvijezda koje sudbonosno DA katkad izgovore iz interesa, samopromocije ili nepromišljenosti.


Za jedan od najkraćih brakova stranih zvijezda zadužena je latino diva Jennifer Lopez. Pjevačica je 2000-te upoznala plesača Crisa Judda s kojim je snimala spot. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a još godinu dana poslije nakon tek 9 mjeseci predali su papire za razvod. Tek nekoliko mjeseci nakon razvoda pjevačica je Crisa preboljela uz glumca Bena Afflecka.

Vezani članci Prosvjed Inicijative Spasi me, ilustracija Udruga za ravnopravno roditeljstvo tvrdi da Inicijativa "Spasi me" nije stručna: "Zašto su oni jedini pozvani o tome diskutirati?" Štefica Karačić - 2 Predsjednica udruge socijalnih radnika: "Predlažem ministru da, prije nego primi Jelenu Veljaču, pogleda kakve objave ima na svom profilu"

No, Jenniferin brak trajao je duplo duže od onog Lise Marie Presley i glumca Nicholasa Cagea. 108 dana nakon što su izrekli da će zajedno biti i u dobru i u zlu Cage je predao papire za razvod. Idila je znači trajala nepuna četiri mjeseca.

Iako je sad sretno udana za Kanye Westa i starleta Kim Kardashian nalazi se na listi najkraćih brakova. Drugi mjesec bio je koban za njezin brak s Krisom Humphriesom koji je trajao točno 72 dana.

Swingeri u Hollywoodu: Da, ove zvijezde rade upravo to što mislite

Iznimka nisu ni domaći parovi.

Malina Grahek i Jospi Šelendić razveli su se nakon burne tri godine braka. Treća godina presudila je i braku Jelene Veljače i Janka Popovića, a isto toliko potrajao je i brak Jelene Perčin i Kristijana Babića. Godinu i četiri mjeseca potrajao je brak Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos.

I stigli smo do trenutka proglašenja najkraćeg zvjezdanog braka gdje apsolutni rekord drži onaj pop zvijezde Britney Spears i Jasona Alexandera. Prije deset godina par je nakon što su zajedno proslavili Novu godinu u las Vegasu 3. siječnja 2004. odlučio uploviti u bračnu luku. No dobro i zlo dijelili su tek 55 sati nakon čega pop princeza poništila brak.

Priču u cijelosti pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook