Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Toga nije bilo u moje vrijeme', rečenica je koju je svaki mladi čovjek čuo barem nekoliko puta. Upravo zato je ekipa In Magazina odlučila provjeriti je li zaista današnja omladina toliko različita od prijašnjih generacija!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Let 3 Neobična revija našeg poznatog dizajnera Ivice Skoke:U manekenskim ulogama članovi benda Let 3! Tonči Huljić Svjetski, a naš: Tonči Huljić novim projektom kreće u osvajanje inozemnog tržišta!

Bez obzira koliko kritizirao svog Filipa, vidljivo je koliko je zapravo Pero Juričić zapravo ponosan na svog sina. 'Ja ne znam šta bi on drugo mogao raditi. On je u toj glumi jako napredovao. Od samog početka kad je rekao da će ići na glumu, ja sam bio veliki skeptik. Na prvoj godini akademije kad sam gledao njegov ispit gdje je bilo njih 6-7, iskreno govoreći, on mi je bio najslabiji u tome', kaže Pero.

>> Filip Juričić: 'Rekla je da joj je lakše ljubiti se sa mnom nego s nekim nepoznatim'

'Vrlo često čujem na cesti da mi kažu: gospon, nemojte se ljutit, al sin vam je bolji glumac. Sad oni se meni ispričaju jer misle da je to mene pogodilo međutim ja to s velikim zadovoljstvom volim čuti, ponosan sam i sretan', priča legendarni glumac

Što su oni stariji i mudriji još otkrili, pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook