Novo razdoblje

Nina Badrić otkrila koja je drastična promjena zaslužna za odličan izgled, a Korana i Ivan Šarić raspričali se o roditeljskim izazovima!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Domaći Midsommar party okupio poznate - 1 Domaći Midsommar party okupio poznate - 2 Domaći Midsomar party okupio poznate - 3 Domaći Midsommar party okupio poznate - 4 Domaći Midsomar party okupio poznate - 5 Domaći Midsomar party okupio poznate - 6 Domaći Midsommar party okupio poznate - 7 Domaći Midsommar party okupio poznate - 8 Domaći Midsommar party okupio poznate - 9 +0 Domaći Midsommar party okupio poznate - 10 Galerija

Gdje potražiti osvježenje od vrućina nego na Midsommar partyju, posvećenom slavljenju ljetnog solsticija. Iako se slavilo ljeto, naše zvijezde otkrile su nam kako se bore s njegovim užarenim temperaturama. Nina Badrić priznala je koja je drastična promjena zaslužna za njezin odlični izgled, a novopečeni roditeljski par Korana Gvozdić i Ivan Šarić pohvalili su se svim svladanim izazovima koje pred njih stavlja sinčić.

Party naziva Midsommar, prema švedskom prazniku, slavi početak ljetnog solsticija i naše je zvijezde izmamio van, pa makar u hlad, u kojem je ovih dana bilo ne baš ugodnih 35 stupnjeva.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

''Živim na tavanu, penjem se na četvrti kat jer nemam lift i nemam klimu. Kad to preživite, onda nema straha. Zapravo, kad slušam nemojte izlaziti iz kuće, ja si mislim - čekajte, nemojte me zezati, meni je bolje vani nego doma'', šali se Tihana Harapin Zalepugin. 

''Najradije bih sad uzela jedan sič i točala noge s puno leda i bocu vode i zalijevala se, ovo je strašno'', zaključila je Ivana Kovač. 

Nika Turković u pravom je trenutku promijenila frizuru.

''Pogotovo na ovolikoj temperaturi, jako sam sretna. Mislim da će mi ova frizura ostati malo duže nego što sam mislila'', kaže naša pjevačica. 

Zahvaljujući nesnosnim celzijusima naše su dame spremne za put prema obali, a tajna njihovih isklesanih tijela na plaži, čini se, ne leži samo u predanoj tjelovježbi.

''Prvenstveno mislim kod mene da je to što vrlo malo jedem i uglavnom sam se u zadnje vrijeme prebacila na vegansku, ajurvedsku prehranu, alkohol uopće ne konzumiram i mislim da to daje definiciju tijelu'', zaključila je Borna Kotromanić. 

Meso se više ne nalazi ni na meniju Nine Badrić.

''Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osjećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Prije kad bih znala pojesti  komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože'', otkriva Nina Badrić. 

Neke pak u formi drže oni najmanji, a malena Elena mami Ivani pomaže čak i u promociji nove pjesme "Danas", koju je simpatično otpjevala na Instagramu.

''Ona to pjeva od prvog dana kad je dobila demosnimku. Znači, mama hoću pjesmu od barbe i mame, barba je Luka Basi. U dva dana ju je skontala i obožava je'', priča Ivana Kovač. 

Znači li to da je novi naraštaj Kovača spreman za pozornicu?

''Ne, ne, još je mala pa neka pjeva, neka pleše, ali objasnit ću ja njoj da to nije tako kako ona misli da jest. Moja je prva namjera upisati je na latinoameričke plesove jer kad vidim te cure ko gazele, vau, zatim borilačke vještine da zna prebiti nekoga ako je bude zezao i da se zna obraniti, i neki instrument jer je to nešto jako lijepo'', kaže Ivana. 

Koranu i Ivana još ne muče izvannastavne aktivnosti, ali zato su zatrpani slatkim mukama novopečenih roditelja.

''40 minuta prije nego što smo došli smo ga kupali. To je bilo - požuri, moramo krenuti, ali sve smo stigli, iznenadi čovjek sam sebe'', pričaju novopečeni roditelji. 

Pred njima je možda najveselije i najizazovnije ljetovanje dosad.

''Ja sam stvarno mislio - beba, pa kolica, pa kaj je to, i ne'š ti robice, to je tak' malo. Ima jako puno izazova, ali je još uvijek fora. Mislim, smijemo se da ne plačemo. Sretni smo'', priznaje Ivan Šarić. 

Baš kako priliči mladim roditeljima!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene