Savjet zlata vrijedan

'Mi žene moramo svaki dan iznenaditi naše muškarce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena je svojim novim singlom 'Nirvana' najavila glazbeno-stilski zaokret zbog, kako kaže, želja svoje publike.

U editorijalu koji pršti seksepilom i o kojem se toliko pričalo posljednjih dana Jelena pozira odjevena u donje rublje i zavodljivu crnu čipku.

Pogledaj i ovo showbuzz Senzualna i seksi PREMIJERA: Jelena u 'Nirvani' kao prava zavodnica!

'Treba se igrati sa stilovima, to sam radila do sada u glazbi, a sad smo se odlučili malo igrati s imidžem', otkrila je pjevačica.

Kolege i modni znalci pohvalili su novi imidž, a Marko Grubnić otkrio je da je vrištao od sreće kad je vidio radne fotografije.

'To je stvarno napokon malo drukčija Jelena, malo hrabrija Jelena, napokon onakva kakvu ja ja želim i volim gledati', izjavio je Modni mačak ispričavši kako su on i Jelena nedavno umirali od smijeha gledajući njihove stare fotografije s početaka njezine karijere. 'Žena može biti lijepa kad obuče trenirku, kad je u tenisicama, mislim da mi žene moramo svaki dan iznenaditi naše muškarce', kaže Jelena.

>> 'Ja jesam plava, ali znam izabrat najbolje'

Privatni život Jelene Rozge u posljednje je vrijeme više no ikad pod povećalom javnosti, pa ju je prijatelj Grubnić savjetovao da, poput njega, laže medijima o svom privatnom životu.

'Vjerujte mi, ja vodim normalan život. Ništa spektakularno, jednostavno samo ne želim pričat o njemu, pa samim time to ljude interesira', nasmijala se Jelena.

Nakon što je otkrila kako je tajanstveni dečko kojim je zabavljala medije posljednjih mjeseci samo dobro osmišljen marketinški trik, vjerujemo da će i Jelena, bar nakratko, pronaći svoju nirvanu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene