Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Domaća zvijezda odlučila se na povratak na glazbenu scenu sa svojim velikim hitom iz 90-tih. Kad će taj 'Petak'?


Osim uživanja u ljetnom odmoru Vlatka Pokos priprema i nova iznenađenja. Uskoro će snimiti novi spot za remiks starog hita 'Petak'.

Zvijezde i fakultetske diplome: Vlatka Pokos najbolja studentica treće godine turističkog menadžmenta

Vezani članci Severina, Igor Kojić (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Podrška Severini zbog odluke suda stiže sa svih strana: "Toliko je to okrutno, ne vjerujem više u pravdu" Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Pokos oštro komentirala smrt mlade Austrijanke na Krku: "Očigledno se štiti neki tatin sinek"

'Bit će to house verzija metka, jer ipak je to najveći hit u mojoj karijeri, uvijek me ljudi traže da to pjevam. Pa sam to htjela malo osvježiti aranžamanom, da je bliže i današnjem vremenu i generacijama', rekla je Vlatka.

Novi aranžman radi s Borisom Đurđevićem iz Colonije. Teško joj je povjerovati da je pjesma koju u originalu potpisuju Papageno i Guido Mineo nastala prije punih 20 godina. 'U stvari je to bio moj najveći hit, ali ja tada toga nisam bila svjesna pa to nisam cjenila, ali tako to biva kad ste mladi, ništa ne znate cijeniti', poručila je Vlatka, a nova verzija starog hita s nestrpljenjem se očekuje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook