Vlaho Arbulić iza sebe ima karijeru manekena, sad je glazbenik, a najviše mu odgovara uloga oca.

Galerija


Vlaho Arbulić magistrirao je na zagrebačkom FER-u, bio je maneken, sada je glazbenik, ljubitelj američke western i country kulture, i glazbeno i vizualno. Visok je 188 centimetara, težak oko 79 kilograma, a sada mu najviše odgovara uloga oca.

Vezani članci Marko Kutlić - 1 Marko Kutlić ima zanimljivu taktiku mršavljenja, a priznao je i što mu je u životu, osim zdravlja, najvažnije Mario Roth - 3 Nekada mršav i sitan, a danas isklesani Mario Roth pokazao mišiće i priznao kojoj hrani ipak uspijeva nekako odoljeti

Ima 32 godine, a tjelovježba mu je uz zdrav duh itekako bitna. 

Nikolina Miović, prvostupnica fizioterapije, za Vlahu će reći da je "zvijer" jer vježbe koje nam je pokazala i u kojima je ona itekako dobra rijetko tko može napraviti.

Uvijek je spreman za neku tjelovježbu. Može to biti trčanje, bicikliranje, rolanje, šetnja Sljemenom. A na upit što treba čovjek napraviti da izgleda kao on, skromno odgovara - svi smo mi različiti, a ljepota je u oku promatrača.

''Ja sam tijekom godina vježbanja, raznoraznih metoda, eksperimentiranja, shvatio da se najbolje osjećam u nekoj toj kombinaciji snage i mobilnosti, fleksibilnosti, kondicije, i za trčanje, bicikl i sve i najbolja kombinacija su mi razne vrste treninga'', objasnio je. 

A kako se hrani?

''Pa, mogu reći da se jako zdravo hranim, jako raznoliko, Nemam neke velike restrikcije, samo u hrani u kojoj sam skužio da mi ne odgovara, ali što se tiče namirnica, nabavljam sve domaće, organsko. Jedem jako puno voća i povrća, mesa ne toliko, ali ga jedem. Kad ga jedem, jedem ga puno, velike količine, ali ga ne jedem toliko puta tjedno, možda dva puta tjedno. Dijete se ne držim. Skužio sam da mi je to najgora stvar koju mogu napraviti'', kaže. 

Nogomet igra od malih nogu i ta ljubav ostala je i dalje. Doduše, ne kao prije, ali...

''Što se tiče neke zabave i gledanja i neke euforije koja se stvori, ipak je taj nogomet... Iako sad u ovoj godini i s ovim što se događa, bez gledatelja to je neka druga pjesma'', kaže. 

Vlahu na domaćoj javnoj sceni glazba nije vinula u poznate i otvorila mu put u karijeri, već manekenstvo. No revije, photosessioni i moda odavno više nisu njegovo područje interesa. Vodi obiteljski život. Za sebe kaže kako ne primjećuje sve te poglede.

Kako izdržava sve te napade ženskih i muških pogleda?

''Pa, gledaj, ja ovako kad čujem priče od tebe, onda znam. Inače ne dolazim previše u dodir s tim'', priznaje. 

I na koncu pitanje - koliko je ponosan na sebe od 1 do 5?

''5. Pa, gle, namjerno sam rekao 5. Odgajani smo u nekom društvu u kojem je pozitivno sebe gaziti i osjećati nekakav osjećaj krivnje. Evo, ja i u odgoju svoje kćeri nastojim izbaciti to iz genskog koda koji nam je usađen jer mislim da svatko od nas daje najbolje što može u određenom trenutku i da nas konstantno gušenje samih sebe zbog prošlosti ili nečeg što smo mogli bolje hendikepira za budućnost te da se trebamo okrenuti prema naprijed'', zaključio je Vlaho na kraju, a cijeli razgovor pogledajte u našem videu. 

 

Lopez opasno visoko podigla haljinu pa pokazala istreniranu stražnjicu, zanimljiva je ruka koja se našla u kadru na tom području

Atraktivne Srpkinje razvalile pozornicu na drugoj probi za Eurosong, šuška se i da je jedna od njih među natjecateljima našla dečka