Najtraženiji model

Hrvat za kojim luduju žene diljem svijeta

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ime Vice Banić najširoj hrvatskoj publici možda i ne zvuči poznato, no zato ga u Belgiji, gdje živi, prolaznice zaustavljaju na ulici.

Vincent Banić je najtraženiji muški model hrvatskih korijena. Nosio je revije za najveća modna imena, ali je glumio i u filmovima te osvajao nagrade za glumu. Zašto uz sve to želi postati vatrogasac te namjerava li uskoro pred oltar, otkrio je u inMagazinu.

Najtraženiji muški model snimat će reality u Hrvatskoj!

Tek mu je 25 godina, a iza sebe vec ima uspjesnu manekensku karijeru, glumi u filmovima i serijama, a na jednoj glazbenoj televiziji ugoscuje najvece svjetske DJ-eve u talk showu koji vodi s kolegicom. Iako je u rodnoj Belgiji toliko slavan da ga ljudi na ulici zaustavljaju i traže autograme, svoje medijsko pojavljivanje i pričanje o privatnom životu također dozira. Ipak, otkriva, nije tajna da ga djevojke salijeću gdje god se pojavi.

'Nadam se da ce jos ostat dosta interesa da mogu dalje radit na karijeri. Neke više vole voditelja, neke manekena, glumca, neke vatrogasca, zato su te druge piste još u opciji...', kaže zgodni Vice. Iako priznaje da su Dalmatinke najljepse djevojke, zaljubio se u Belgijku, koju ljeti vodi u Split. 'Još sam premlad za brak, imam puno stvari koje  želim napravit u životu prije toga', rekao je iskreno.

Pogledajte intervju s Viceom u inMagazinu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene