I dalje sretna

Veza u krizi? 'Nije, nije, Franka je sretno zaljubljena i dalje!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prepunom splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu sinoć su održane devete Runjićeve večeri. Ovogodišnji show u čast velikog umjetnika nazvan "Re:generacija" u potpunosti je obilježen naraštajem mladih glazbenika iz regije.

Runjićeve večeri doživjele su pravi "face lifting". Novi, mladi naraštaj iz naše regije na noge je digao publiku u prepunom splitskom HNK. Oduševljenje nije krio ni Zdenkov veliki prijatelj, predsjednik Ivo Josipović.

Pogledaj i ovo Franka Batelić podijelila dojmove Evo za koju se prigodu Franka ovako dotjerala, no nije ni slutila što je čeka: "Grdno sam se prevarila!"

Na mladima svijet ostaje pa je izvršna producentica, Runjićeva kćer Ivana publici prvi put pripremila generacijski ujednačen show s još modernijom i urbanijom atmosferom.

Premijerni nastup u čast velikom umjetniku imala je prelijepa Franka Batelić, koja nam se pohvalila kako će za dva tjedna u eter izbaciti pop baladu Branimira Mihaljevića.

Iako se backstageom sinoć prolomio trač da je njezina veza s Vedranom Ćorlukom u problemima, pjevačica je to demantirala. 'Uuuu problemi, ha ha. Nije, nije, Franka je sretno zaljubljena i dalje i mislim da je to sve što se treba znat', naglasila je lijepa pjevačica.

>> Glamur na hrvatski način - Zgodne dame oduševile publiku

Po prvi put na Runjićevim večerima nastupila je i Vanda Winter, zvijezda hit serije Nove TV, 'Stella', koja iz tjedan u tjedan obara rekorde gledanosti. 'Jako me to veseli čuti, znači da se naš trud isplatio. Evo, ja večeras nisam mogla pogledati 4. epizodu, ali kad je toliko drugih ljudi gledalo. Zahvaljujem se na podršci koju dobivam', poručila je Vanda.

Fantastičnom izvedbom 'Oluje' publiku je naježila beogradska Aretha Franklin, Bojana Stamenov, koju su ponijele emocije nakon što je napokon upoznala svog idola Olivera. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene