Samo za In magazin!

Vesna Dragojević otkriva kako ju je Oliver zaprosio i koji je bio plan za proslavu 50. godišnjice braka!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Dragojević - 1 Vesna Dragojević - 2 Trajekt za Olivera Dragojevića - 1 Trajekt za Olivera Dragojevića - 2 Vesna Dragojević Trajekt za Olivera Dragojevića - 3 Trajekt za Olivera Dragojevića - 4 Gibonni i Oliver Dragojević Petar Dragojević - 1 Petar Dragojević - 2 +12 Petar i Oliver Dragojević Galerija

Uz Olivera, Vesna Dragojević provela je 48 sretnih godina. Njihova ljeta bila su vezana uz Velu Luku, gdje su proVOdili OPuštene obiteljske trenutke te gledali svoju djecu i unuke kako odrastaju. I danas se ovdje OKuplja cijela obitelj, a samo za IN Magazin Vesna se PRIsjetila trenutaka s nikad prežaljenim suprugom.

Vesna Dragojević iz godine u godinu izgleda sve bolje i to joj je novinarka Ana Vela rekla odmah na početku razgovora. 

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 1 Što kažete? Lepa Brena otpjevala je veliki hit neprežaljenog Olivera, poslušajte kako zvuči njena verzija!

''Zato što spavam do podne, ništa drugo. Ne moram ništa čistiti jer sam sama. Ovo mi je prvi put da ja ne moram ništa čistiti, cijeli život sam se toliko naradila da je nevjerojatno, ja kažem kako nisam našla neku kućnu pomoćnicu ili dadilju, sad mi je to po glavi... Ništa, sve sam sama odradila, to je valjda tako. Ja sam ona starinska žena, kuhanje, dica, muž i familija'', govori Vesna Dragojević koja je na Oliverovu godišnjicu smrti na Facebook stavila objavu posvećenu njemu u kojoj je istaknula da će joj platiti ako se sretnu jednom gore, a sad je objasnila zašto je to tako napisala. 

''Zbog svega što mi je ostavio, dolaze Česi, Nijemci, Poljaci, tako se ja sad slikam, ali dobro, nije mi teško'', priča Vesna.

Ove godine Oliver i Vesna slavili bi 48. godišnjicu braka. 

''Bili smo se dogovorili da ćemo se za 50. godišnjicu ići u Las Vegas oženiti, ali evo, ja ću poći sama tamo...'', otkrila je Vesna.

A kako ju je Oliver zaprosio?

''Nikako, rekao je - slušaj, ti svaki vikend dolaziš u Split autobusom, ajmo se mi oženiti.. Ja kažem dobro'', prisjetila se Vesna. 

Je li ga bilo teško dijeliti s tolikim ljudima?

''Nije, to je sve išlo polako. Kad smo se mi oženili on je još svirao samo vikendima, ja sam još 4 godine radila u bolnivi. Živjeli smo od moje plaće, ja sam mislila da ću mirovinu dočekati u bolnici, a da će on tamburati vikendima. Trebalo je 3,4 albuma snimiti u roku 5, 6 godina da bi eventualno počeo raditi koncerte i onda je tako krenulo. Ja sam se s njim navikavala, obožavateljice su bile stvarno naporne, čak i previše naporne, ali nema veze, ja to nisam shvaćala ozbiljno. Ja sam ih ignorirala, najlakše je tako'', ispričala je Vesna.
 

Koncert u Veloj Luci ove je godine bio zbilja velik.

''Mislim da od ovoga nema veće, mene je strah da je ovo maksimum televizija, to je preveliki projekt, ne znam hoće li se to moći ubuduće isfinancirati. Ja bih voljela da ostane ovako, evo ovdje su bili koncerti prije i to je bilo ograničeno, a sad je to jedna fešta za svih'', zaključila je Vesna. 

In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene