Velika sreća

Slavlje Lee Mijatović - rođendanski tulum i prvi samostalni album: ''Nek' se nastavi ovim tempom''

Lea Mijatović Lea Mijatović In Magazin 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lea Mijatović Lea Mijatović Lea Mijatović Lea Mijatović (Foto: Zvonimir Ferina) Lea Mijatović (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell) +0 Lea Mijatović (FOTO: PR) Galerija

Lea Mijatović proslavila je rođendan i izlazak prvog samostalnog albuma "Sva moja lica". Među čestitarima su se pojavila brojne poznate zvijezde.

''Imala sam piuno želja prošle godine i izgleda da ih treba imati puno jer se želje ispunjavaju, puno sam pričala , najavljivala i nadala se prvom albumu od prvog singla koji sam izbacila'', rekla je Lea Mijatović i dodala da se dogodilo i to da slavi izlazak svog prvog albuma koji se zove ''Sva moja lica''. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

Lara Antić prisjetila se kako su na ovaj datum prije tri godine slavili Lein prvi spot, pa da joj sada ne može poželjeti ništa drugo osim da i dalje ide ovim tempom. 

Na proslavi je bila i Indira levak. 

''Mislim da Lea ima sve. Ima krasnog muža koji je čini ovako prekrasnom i sretnom, ima najljepši osmijeh na svijetu, podržavam njezin singl, a  prvi album se uvijek pamti'', zaključila je Indira. 

Uzvanike su zabavljali i, kako ih Lea zove, mladi genijalci, koji su se javnosti predstavili u Supertalentu.

Inače, haljina koju je dizajner Ivan Alduk kreirao za Lein nastup na Dori, osvanula je na crvenom tepihu Zlatnih globusa.

Lein suprug Andrej, nažalost, nije mogao doći na promociju, ali pjevačica otkriva kako su cijelo vrijeme na telefonu. Ne krije kako priželjkuju prinovu.

''Mi želimo, a svemir kuje svoje planove, pa ako nas svemir pomazi, mi ćemo raširenih ruku dočekati'', zaključila je Lea.

Uz novi album, skladan brak i prijatelje, Lea nije krila zadovoljstvo.

''Samo da se nastavi ovim tempom, da bude puno koncerata, da ljudi slušaju ove pjesme, da ih pjevam i da stvaraju nešto novo'', zaključila je. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene